基層上車盤 <4m

864 回覆
34 Like 19 Dislike
雖然元朗我都好熟! 但真心講! 外區人唔好住元朗! 垃圾地方狗也不屌,721後yoho即時跌價!
我就係搵極都唔見4球新盤! 龍床與我無緣😩
上次去到比蚊咬到仆晒街!
巴打 你唔踩得佢嫁條友講少少事實就鳩叫嫁啦
佢自己買深水埗270尺唐樓當正買左中半山2000尺咁
大佬 首期比得果50萬咪學人大大聲教人買樓啦
那....我又等睇激到佢發癲亂吊人老母呀

Btw, 我就從來無鼓勵人買咩質素既樓既
睇個人負擔嫁者 有能力咪買羅便臣道囉 無能力咪買深水埗囉
樓神,你話買元朗就垃圾正on9
請問你買深水埗35年單支樓係咪唔on9最明智?

其實你肯答未問左幾日
你成日話自己買岩貨,點解唔肯答
咁平嫁咩?
同女友加埋70k一個月 穩定工作收入
但年紀比較輕(27) 會唔會影響批按揭呢?

打算買大西北 借九成 兩房
隔離post嘉湖同豫豐都覺得唔錯
請問仲有冇滄海遺珠值得留意?
香過屯門波台狗 成浸酸叔味
CCL反應晒喇, 梁頭皮! 點睇溱柏400萬呀! 燈鳩神!

答喇屌你老母!
事實係升就升、係跌就跌! 輸左唔認既畜牲最白痴!
一個幾年收入冇增長既垃圾! 有咩資格刺激人呢! 溱柏400萬
疊茵庭唔只400萬喇!
點解會影響?
利申:買嗰陣細你幾年
屌差餉物業估價處比上季又交多左錢! 好似樓上條傻鳩就好喇! 跌左成球野交差餉又可以交少D
咁你升定跌呀? 紅字就代表有道理? 全香港最醒係你喇,入件貨跌成球野!收入幾年冇增長過,連掃街都加最低工資喇, 簡單講你連掃街都不如 !
[red]答你呀! 屌你老母,我覺得佢地好撚醒,起碼識入件會升既貨, 同一個垃圾比入一件只識跌既貨, 我點解唔遲D買呢? 同樣問題問返你,會唔會覺得好on9呢? 點解唔遲幾年先買? [/red]
黃大仙大把選擇 做到九成 唔洗去大西北
元朗條數要拆開
天水圍:17000
元朗市:37000
即刻變黑哂(塊面)亦得
得左

我歡迎切磋理性討論
教人買樓唔敢當,分享資訊睇法我樂意
尤其而家時代都唔同哂,充斥錯誤混亂資訊
你話事呀?拆咩? 統計處有冇拆? 喂喂4球買朗8, 用埋顯微鏡都搵唔到呀!
咁又係呀!朗8 4球
上星期大埔望下d 地產鋪,400萬得係大埔墟既唐樓
宜家d 大埔同沙田d 居屋都唔減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞