基層上車盤 <4m

864 回覆
34 Like 19 Dislike
百貨應百客,太古城都舊,一樣咁多人買
但首要係要好優質,重有買家唔考慮按揭問題
好多新鴻基樓幾廿年仲保養得好過十幾年樓!
唔係呢 你直接答我條問題先
唔好避
咁幾廿年前買層唐樓20萬, 今時今日賣600幾萬, 你又會唔會笑! 樓價係點都會升, 問係新樓食晒溢價!
如果唔係按揭太保守我都有興趣啦,住偏僻大不了綿羊仔去巴士站
你要講埋溱柏個買入價同埋持貨咗幾多年先比較到
單睇成交價無意思
個業主如果係一手買入應該係升值咗5成咁上下
當年一手買就抵, 現在二手買就on99
唔係,個重點係人地話深水埗單支贏成條街呀
買溱柏就on9
又唔會太保守既, 不過會CHECK得緊少少(業權/僭建)
息口/回贈方面就其實同普通樓一樣.
唔係呢 我清楚問多次
你會唔會笑而家用435萬接你深水埗單支樓個買家on9呀
你話用380萬接淎柏on9麻
事實真係on99銀行估價為準!
你講麥鳩呀?
你係咪on99走去買2萬蚊一尺果條友呀? 如果係真,我會笑鳩你龍床舒服嗎😌
溱柏係特別好住,一浸豬屎味飄入屋! 令到人特別醒神!
唔得啦,村居做唔到9成,我呢d 窮撚邊度現兜兜俾成球野CASH
好似可以做到8成, 不過地點要好靚例如近西鐵站等!
我唔係wo比返個波我都有

點解一個咁簡單問題都唔敢答問左三次
都係我錯,唔應該講到溱柏咁仆街, 例如行去西鐵站要20分鐘,可強身健體! 經常有浸豬屎味飄入屋、鳥語花香夠清新, 溱柏屋苑餐廳難食到冇人想食,但又冇得選擇,我就慘啦行去地鐵站要3分鐘, 連操fit D都唔得, 樓下大把野食太多選擇, 令到人難選擇。
咁問第四次喇,你係咪2萬蚊一尺買間豬屎屋果條友?
我答你第二次 唔係!
唔緊要既 你覺得兜唔到我問題唔會笑你
因為大家有眼睇
你個問題根本on9, 即係你覺得幾百萬買間豬屎屋好抵喇! 係咪?
大家有眼睇係得你買間豬屎屋仲好高興! 厄樓主買龍床盤! 明明佢個價可以買大少少起碼有間房,就不斷叫人買龍床盤! 去唔到貨呀? AA
又黎AA痴撚線 同埋我無提過樓主wo

喂大佬唔好咁癲啦,我同意豬屎屋唔抵啦
咁你肯答我問題未呀到底好撚痴線
咁你覺得唔抵, 仲問咩? 去驗腦喇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞