基層上車盤 <4m

864 回覆
34 Like 19 Dislike
咁你會唔會係精子既時間買樓? 咁咪好抵囉! 係咪先!
真心覺得痴線我都唔陪你癲
慢慢自high啦
其實你知唔知你問緊咩問題? 係一個時間問題,而唔係價錢問題, 唔該你首先明白你自己問咩問題先, 幾年前西環樓低水, 因為地鐵未開通, 結果地鐵一通成批舊樓由萬一蚊一尺衝上萬八蚊一尺! 買樓同投資一樣! 香港樓市早就係商品, 現在發展商食到盡食足幾年溢價,如果你仲覺得抵買就衝。
你連自己問咩問題都唔知? 時間問題、價錢問題、升幅問題、 環境問題、 定係你自己本身有問題!
其實你係咪精神病定文盲呀?
我條問題從來無變過
「你會唔會笑而家用435萬接你深水埗單支樓個買家on9呀?」

喂,你自己有撚病就咪大大聲啦 痴撚線
直接問又唔敢答
On定唔on9呀 答啦吊你老母
On9仔 而家放左按揭啦
你果D深水埗區 35年樓 單支 未維修
如果你叫我435萬接就不如死左佢好過啦
加多幾十萬買沙一唔好?
貪你深水埗夠窮咩

傻西 而家你件貨先最大獲呀
以前就話首期局限要局買你果d單支樓
而家50萬首期都買到藍籌屋苑啦
你慢慢自high啦傻鳩
咁你幾年前食碗雲吞麵25蚊、現在要35蚊,係咪好唔抵就唔食呀!屌你老母臭化閪答喇撚屌!
深水埗窮? 訓撚醒未呀?傻仔!
「你會唔會笑而家用435萬接你深水埗單支樓個買家on9呀?」

唔好同我講麵
我就係同你講麵呀!屌你老母!
Wow, 深水埗唔窮唔窮
最醒係你買左件可能第時賣唔到既貨
係咪唔抵就唔食, 咁你所有野都唔洗撚食喇!
南昌都係深水埗區!過千幾萬樓! 咁大把唐樓唔洗賣喇!睇成交喇屌你老母!
我會笑一個幾年收入冇增長過既廢物,係呀!話緊你!廢物!
哇咁都得嫁原來330萬買返黎既單支35樓話拍得住匯X千幾萬樓係同一class
痴撚線到 同一區咋 你估同一座咩

而家放晒按揭啦 賣唔走好出奇咩
490萬買到沙一 460萬買到得寶 再唔係470萬嘉湖
有人咁蠢435萬接你單支?

喂,其實你係咪比人炒左呀咁癲既
你講緊最撚窮深水埗區, 我答返你南昌都屬深水埗! 同埋最撚窮已經唔係深水埗! 唔該你做吓功課先。

另外提提你長沙灣、深水埗、官塘、大角嘴市區重建局狂收樓發展!醒少少就知升由好過沙一!

不過你幾年收入冇增長過少出街正常既!
自己炒自己! 老闆點點炒? 係咪要解散公司?
沙一唔係6球咩? 跌咁多叫人入貨接火棒?
哇 大老闆要330萬買深水埗35年單支
你好唔掂嫁?買500萬唔係咁難掛?
沙一就接火棒 咁你單支叫接咩?熔岩棒呀?
我有話我買黎自住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞