19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
engine呢
我bucie就揀咗commun 恆大就揀咗PR
我自己都唔知點揀
我嚟緊都係讀BU Cie commun嘅科 睇你嘅啫 想張cert 靚啲就BU Cie囉
雖然張cert係bu出 但聽人講睇科程名都會睇得出係topup
有冇人知hsu scm派咗未?我3月30報到而家一D消息都冇
cgpa 3.1
都係 但係bucie張cert係bu出
而且唔會有寫Topup或者有cie個名
諗緊大個見工張cert會唔會好睇啲啫
但係又好驚其實人哋公司啲人識得分
我真係超糾結勁煩惱
人哋一去查你個科就會知
Bucie補credits 補死你
學校有開whatsapp group俾新生 不過你急有野問可以留個tg
我今個星期就開始上堂
有呀 你俾你tg我
Hi ching想請問你等左幾耐先知道個結果🥲因為我今年都係mkt佢開3.1我得3.05一樣meet唔到
基本上你apply咗re-consideration成功嘅話正常2個禮拜內會有回覆,慢啲嘅可能一個月。
如果等嘅話就等到7月尾好apply其他院校或者progra
mme睇下收唔收,如果唔係會有gap year嘅風險。
因為基本上到咗senior entry搞入學註冊嘅日期學校就已經唔會再出offer比meet唔到conditional offer嘅學生。
祝你好運

利申: 而家係讀緊hsu但唔係讀緊marketing
基本上你apply咗re-consideration成功嘅話正常2個禮拜內會有回覆,慢啲嘅可能一個月。
如果等嘅話就等到7月尾好apply其他院校或者programme睇下收唔收,如果唔係會有gap year嘅風險。
因為基本上到咗senior entry搞入學註冊嘅日期學校就已經唔會再出offer比meet唔到conditional offer嘅學生。
祝你好運

利申: 而家係讀緊hsu但唔係讀緊marketing
Oic thankyou ching
仲未有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞