19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
想問 ou 派左year 2offer 比我 我拒絕 仲會唔會考慮派year 3 offer 定會考慮派其他stream 比我 定 我ou 就咁完左 明明cgpa 都有3 點解要比 year 2啊
邊一科? 過3應該有year 3
politic and public administration
send email 來話可以轉 但要交左5千蚊先 仲話唔一定成功
見人2.x都year 3 我過3都係得year 2 仲要係早報 on99
你要唔要呢個offer 定你揀左其他
我都係早一個星期報 諗點都有year 3offer la cgpa 有3都癲到話比year 2 有冇email 佢同佢講
唔成功 $5000就凍過水
佢唔比個肯定既答案我 我點敢交五千蚊比佢
如果有interview. 有冇諗過自己in得差
無interview呀屌你老母
想問speed 個non jupas deadline 幾時完 係佢個網度完全搵唔到幾時係deadline
Ching已放棄lingu?
我都仲未報ou 仍抱有希望
拎個心安 有lingu /edu 都照衝
LingU定HSU?
OU定HSU ?
如果如果SEM4 gpa 出左
之後cgpa拉高左
係咪可以send email比啲學校重新考慮我?
有冇人等緊恆大BBA finance
交齊野 三日就派左
呢個po嘅各位巴絲大家好,已經踏入六月中旬,相信好多院校都已經完sem等出CGPA,如果你已經有offer的話恭喜你,但如果meet唔到offer或者仲未收到offer嘅,請你semd email到自己想報讀嘅院校問下offer處理情況,最緊要唔好怕麻煩。
若然直至7月中你仍然係未有任何offer的話請你諗定後路(e.g.報其他院校)或者作最壞嘅打算可能要GAP YEAR甚至出嚟社會做嘢,但係希望大家唔好灰心,路可能會行遠啲或者即使出到嚟結果唔理想,但係世事又豈能盡如人意,希望大家繼續努力,諗下你自己想要啲乜嘢或者將來有咩目標再做決定,你嘅每一步都影響緊你自己嘅未來。
如果非心儀院校提供咗學位比你,你又考慮緊應唔應該take offer的話,希望大家考慮清楚,再決定接唔接收offer,以免將來後悔。
最後祝大家都可以收到想要嘅offer
有冇ching收到恒大亞研offer?
想問如果要update gpa係唔係sd email比佢?
Bba ou好定hsu好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞