19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
係~cie 得一棟 building 上堂~真心無 ulife~
想要 ulife 又比得起學費 情願教大sf 好過
起碼教大對自資課程學生好 d又可以本部上

利申:前石大學生 已quit
樹仁係自資院校
唔係UGC(八大)
如果做ngo嘅,睇你想做啲咩啦
宜家cgpa 2.9,唔報名,到時七月walk in 社科會晤有year 3 offer,或者依家報先!因為我自己都收到教大sf offer,但係驚自己meet唔到condition,已經留左留位費年紀已經唔細,唔想再讀year2
year 3今年先有,所以好多嘢都未知
而佢官網個寫法係要3.0先有yr3 offer
可以博下嘅
或者為求安全起見而家報住先
Edu sf邊科
LSE condition 3.0
想做傑出校友就讀hsu 社科,頭一兩屆畢業實有好出路

利申 恒大社科打手
想問咁多位巴絲
Ou政政 CIE social policy (已有offer)
揀邊樣好
定報樹仁恒大或者EdU好
咩gpa
有無人讀恒大asian studies
2.6
同上 得3 係咪到時7月報都得 因為以家等緊edu 同lingu n手飯 再加上太遠 因家係大西北 住hall 條件係點 如果係社科 教大sf 好啲定 恆大sf 好啲
教大sf無得住hall
點解會見到自己個舊username
其實好唔好
啲人話好伏
好似伏伏地 intern又無加上好似今年定唔知下年先第一屆畢業
今年會有第一屆畢業生
有冇人收到恆大email 聽日admission talk?
send email去轉科 我收咗offer仲轉到
有呀 聽日有interview添
想問下media科黎講 ou定恒大出黎會好啲做左幾年野想讀返個degree 偏向想讀完岀黎做啲對客既崗位
絲打介唔介意講下gpa幾多 咩科?
cgpa 3.18
中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞