19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
我想問咪如果冇3322
但係入yr1係冇三萬蚊資助?
爸打可唔可以講講cci個Interview型式
黎緊星期一有個Wtsapp video call interview
上年Gap year黎緊星期一Wtsapp video call interview呢科
想問爸打讀呢科有咩心得?
Interview問左啲咩?
你gpa如何先
想問清in成點?
大概問左啲咩?
黎緊星期一到我in呢科
黎緊到我想求個安心問多幾個
請問清in成點?
大概問左啲咩?
剛剛好3.0
其實以往見完都有offer了
interview 都係叫你用2-3分鐘介紹下自己
同埋講下自己咩原因想讀
之後問下你對我地科有咩認識
將來有冇打算做咩相關工作
重可能要答下少少課程有關問題
最後問你有冇問題 諗唔到的話我建議就問佢一啲個科嘅詳情啦

你有3正常有面試嘅都入到
見完兩星期內收offer 啦
不過我就3.5入 本身以為有其他offer
多謝巴打詳解
希望有同學做
你除咗收到dsbi仲收到cci offer?
上個月21号in完 到依家都冇offer
恒大咁難入架咩
恆大唔收大陸仔架ching返大陸讀啦
係吖
得你班香港出世嘅港豬係度搞分裂
心諗你班仆街其實有冇為香港做過咩
一個人政治立場唔正確,講野唔啱听講真,一個人政治立場唔正確,講野唔啱聽。用字唔啱標準,恆同恒。真係幾有錢幾有學識都冇用。

出生地係你老母俾你嘅,你應該多謝你老母。恆大收得你咁嘅質素,我都係不了

多謝你嘅回覆
好似禁耐都冇講過速大嘅?
面試嘅話 係
想問ou4個choice 有冇機會個個都收到interview / offer 定派咗一個俾你就算
想問報左ou 最快要幾耐會收到interviews /offer
我之前 30/3 比錢, 15/4 先有得in, 28/4 就收offer
有冇ching一樣in完恒大一個月都未有offer?
Check多啲email lah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞