19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
究竟有冇人收到hsu cci year3
同問 等咗勁耐都冇消息 email都冇個
係咪樹仁bba都揀得過?
點解你唔入yr3嘅?
讀少一年wor 同埋佢個三萬五係一年計?
同埋如果ou bba 同樹仁你會揀邊個?
樹仁唔會好遠咩?
想問以家速大仲收唔收人
樹仁year2傳理係咪一定要讀過相關?
要相信lingu既希望
我都同問有冇人收到hsu cci yr2/3
真係乜消息都冇咁
樹仁係咪截咗 要親身去報?
BEng Computer and Data Engineering
BEng Information Engineering
City呢兩科係咪無消息
星期六最後一日
可以去搏下
幾個月都冇見過一個人收到呢科year3offer
報名費又唔係多 點解唔試左報先?你覺得我地係幫學校收生?等得人答你既時候可能已經唔再收,咁係咪到時冇offer又周圍問點算?要做大學生就比返少少大學生既行動黎睇下 一個二個都係等人比答案先做,你做錯左損失最多係錢,但做遲左損失既係學位 自己諗下依家最應該做咩先
BBA有恒大就恒大
冇先樹仁
今年先有yr 3 entry
同埋樹仁有宿舍住
ou 冇
ching有揀埋year2 entry? 我申請個陣好on9填咗拒絕低年級... 如果連唔收year2都唔收 其實會唔會直接派year1..?見人地直接報year1 in完兩星期出offer
應該係話我只係揀咗yr2 entry 因為本身自己冇讀開
但我估yr1可能機會仲細啲 btw我乜都冇in喎有面試架?
你幾時報?我都有in
想問 讀 speed 定ou 好
social science 科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞