19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
有得揀嘅話ou好啲,起碼都叫u
我呢科好似6月先報 我後加㗎呢科
不過我諗in都冇得in應該
我都等咗一個月先interview
我七月先加另一科 我都好淆...
你有其他offer嗎?
暫時有Speed 等就等緊ou同hsu
我明個種日日都淆嘅感覺啊ching
我都有speed但冇俾留位費...
我有交定同註冊咗 至少有書讀先
Ching有冇諗住報樹仁digital marketing?佢話我讀嘅唔相關 我係創作個啲科 連year2都拒絕我.... 個programme本身係bba stream 會唔會試下?
咁你依家有其他offer未!btw thanks會去留意下
冇呀
OU唔拉curve,易入難出
見好多人讀咗五年幾。。。
如果有時間嘅話就入去,冇時間嘅話求其一個學位啦
歡迎非八大手足入來吹水

香港恒生大學集中討論區
https://t.me/joinchat/FU0i-UthWTKyi6epu2iXDA
樹仁新鮮人資訊公海
https://t.me/hksyuopenseachat
scope係咪比錢就讀到?
gap左一年 想讀返書
你收到?
恭喜Ching
你係咪都收到你個科嘅offer啦?
好灰
Ching其實你個情況唔係淨係可以報year1 entry..? senior entry包括year2要完成asso/high dip喎
想問下三月尾報咗恆大工商管理到而家都仲未有offer係咪冇機?
利申: cgpa 3.1
我都有報埋supply chain又係咩消息都冇好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞