19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)香港人掙扎,精.氣.神

950 回覆
6 Like 8 Dislike
有冇巴絲收到hsu dsbi offer?
ching之前讀咩科? 今年我gap yr, 依家報會唔會太遲..
之前大空IT CGpa 3 比conditional offer2.5
我有個朋友讀緊cityu scope 既top up ,佢cv寫咗CityU,但佢係讀緊同海外大學合辦嘅課程 唔係應該寫返外國大學個名咩?
正常邊間U出CERT就寫嗰間
垃圾想問deadline咗未?仲有冇得報?
網站寫仲未完仲可以申請,不過盡快申請啦,始終學位有限
可以,你以為UGC係FBI,有database track 你?
過到HR骨就得
我first choice係BU
1月 in完都而家都冇回音
想問下巴打send email去問用中定英?
利申:英文麻麻
Hsu係咪冇得報完再加報多幾科?In咗兩個月但未有消息都報多科
仲有想問sem4成績要upload去邊個位 見得sem1-sem3揀
鯨魚大學
恒大marketing year 3 entry condit offer 3.10
我cgpa 3.09 上個admission system叫佢reconsideration使唔使要再interview 同幾時會有回音
差個0.01個心好唔安落 好驚冇書讀
有冇ching知依家hsu interview係zoom in定去face to face in?
Send email去admission 可以叫佢加返科,佢會問多次confirm你係加既同佢打既記錄一樣,記得記得要覆返
Hsu 自求多福
Reconsider 冇時間睇,等運到。以我所知應該就冇second in
兩樣都唔係,phone interview
想知hsu mkt定mgt好啲?
自己做下research, 聽下Admission talk
phone in既流程係點? 純粹介紹自己同問幾條問題就完?
Ching收到offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞