歡迎想砌模型o既巴絲入黎(15) 人大左....更享受製作

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我知係彈弓彈佢上去,不過個Part 好似正常。
但我影相個粒野好似好緊咁,唔知你地正常個D 係咪。
試下拆開入氣個面,洗下條彈弓。
第一,唔戴套係一個好開始
第二,噴油請除埋條褲佢。做個真男人!
第三,可以試下適一兩滴開油水落去睇下有無改善
第四,唔得就要拆氣閥落油,唔想搏既上PM問老闆救命。
好似係不過唔知之前係咪都係咁前後又用到。
不過起因係第一次用Av 油噴(黑蓋)無用緩乾個支水。 都搞到好多一粒粒既殘渣,再慢慢一路用用下就變成咁。

之後拆開晒,呢個位係污糟左既,都有D Av油漬,不過基本都清晒但最後都係咁
好,遲d 再試!
平時左手有用套
唯有再試下大家方法先
我之前噴完琺瑯油都試過係咁,正要係因為d又杰又油乾左,我最後拎去聲波機震完就無事
年經
Strike freedom對翼
Rg 本來佢件翼隻金色已經好閃
但個身係垃圾黃色
應該全部統一定淨係個身上金色
驚唔match

好多年前教 銀底 再噴透明黃
依家係咪已經出左d 好靚既金色
就咁噴就ok
金色有咁撚多隻 洗乜咁煩,搵返mr joe 條片比你睇就明
https://www.youtube.com/watch?v=o_VZl0c47z8
噴琺瑯油 開油比例係幾多?
我之前試過用比例開,開出黎一係勁杰一係浠到流眼淚,我而家都係慣左直接用槍杯倒油開thinner開算,不過咁樣就好易塞 1:1~1:1.5左右,1:2 已經浠到可以當滲線水用
唔該巴打
個日見到隻應該台灣出
一盒有銀同金各2支
試過呢個位洗乾咗唔順
彈唔返上嚟
落少少潤滑油/雪油 work返
油性油噴真係要好小心
傳說中既大貨
留名睇今晚已經賣哂

利申︰買左一隻未有時間搞
係啵,我朋友有機,可以試下震,有無落晒thinner係個兜到?
宜家幾錢,見人金屬得好靚
我諗你拎350 出黎應該就落到樓既,玩下手有得找tim
真係第三隻 係就好犀利 唯一係啲銹漬太過勻循 但真係已經非常之好
手踭掉轉咗 專登定唔覺意
要挑剔嘅話反而係咁舊但係個盾呀啲甲嘅角位仲好整齊, 同埋腳板黑色位感覺唔夠身體咁污糟
你AV 油應該用火酒or 專用洗筆水
你地睇到 好似 玩 找不同 咁

陣間去唔去屌戰鬥暴龍獸 呢

幾錢
但女朋友 可能唔比買
新手第三隻舊化 點睇
屌細力d

係咪比起隻rx78有進步

想整多d銹班 但唔太識 求教
手踭掉轉咗 專登定唔覺意
你地睇到 好似 玩 找不同 咁

陣間去唔去屌戰鬥暴龍獸 呢

幾錢
女朋友 可能唔比買

btw召喚落地巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞