歡迎想砌模型o既巴絲入黎(15) 人大左....更享受製作

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有冇介紹 睇睇先
是但就腳就得啦,你玩落入坑唔洗問人你自己都會搵既啦 最緊要個場無老屎忽就真
google search 噴 場 佢出墳場俾我
邊頭就腳
中西區/油尖旺
都係最貴租嘅地段... Ym 唔知重有無俾位人噴 巴打噴過嘢未 第一次好呢hea 喎
就係未 所以其實唔係好敢玩噴筆住 就算係都最好有個大師「磅」住 教下路
所以其實本身都係諗住用噴罐好似易啲 又唔洗開油又剩
處男初下海,第一次係好呢hea 既

旺角應該都多,除左YM 之外,廣華街d 模型鋪好似都有一兩個位
再唔係觀塘模型谷同共童体都有,不過唔知仲有無位
//有個大師「磅」住 教下路//
咁就唔係噴場咁簡單了,係直頭要上模型班
YM 好似有班既,不過唔知你岩唔岩
Oic 如果身邊無frd 玩都幾麻煩 咁上網問有排問 有無諗過去上吓堂
我有個frd 無啦啦溝咗條砌模型嘅女 買咗幾盒mg 走去噴油場學 都ok 檔嘢好似係中環永吉街 好似執咗定般咗
砌模型嘅女
旺角仁安好似有間叫 模型先生 都好似有教人
知唔知會唔會有有專教人噴AV油既師傅
又要三次傷害
咁要睇pm d片
係 奇聞嚟 溝咗先玩模型 佢自己砌已經係小學時代
上 pm 問老闆 老闆娘
其實多唔多人長期出去噴油場噴, 係唔係真係識好多朋友?定各有各噴
身邊D兄弟一個二個都放棄哂, 有時都幾無癮
已經睇哂
想知有無D更深既套路
咁去搵下啲噴油班睇睇先
人地開門賣野 廢事打搞人啦 佢地又唔係開班受徙
我都會睇哂佢youtube有關AV油既野 我覺得老細噴陰影同迷彩條片好勁
條女本身有無gunpla meli 咁正先
噴av 定一般噴油
噴AV油
BAR數呀 點噴法 都大概略懂一二
不過想知更多佢AV其他產品既效果 或者噴法 例如佢堆消光光油 水貼濟等等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞