歡迎想砌模型o既巴絲入黎(15) 人大左....更享受製作

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

屌唔緊 仲耐過由頭砌再噴埋
仆街仲有4隻獨角獸....點搞呀
sor 手指大hi 錯負皮

打火石巴進步得幾快下
我以為都唔會假組,上完灰都唔會砌返埋。都係睇邊樣就返自己手勢,最緊要自己ok
唔好意思 唔知有冇問過
想加深刻線同造新刻線 推邊把?
上完灰假組check件其實好重要

一係Molotow UFA罐噴,不過差唔多成舊水一支 一係就molotow 電鍍筆上EZ 油,總之電鍍色就好撚麻煩
而家molotow都幾hit,鏡面效果,不過好貴。田宮ts21 84都ok,不過冇電鍍效果,可以試下上完一層金色再上一層光油令佢令身d
同埋molotow 上面唔可以疊色?

利申:唔明點解
咩黎嫁?放上黎大家一齊陪你砌
齊齊砌主題公園
上網睇係可以,但鏡面效果會打七折
巴打想問,呢隻噴左係咪於潮濕天氣噴都無咁易白化?
依支野會溶ps膠打打底先好噴模型
模型膠水有個掃又冇咁快乾易控制d
aa膠 除非好有信心唔係唔好亂黎
巴打練開大力金剛指?
壞壞地 求救
按落去唔識回彈 ,Keep 住噴氣

應該個個位置

片,唔知有無聲
https://imgur.com/gallery/LInsmOl
4隻
好期待
巴打,三個字︰用陰力
你係咪扳機無卡死係個筆個凹位到? 因為回彈係靠下面果個件條彈弓推返上去,正常應該唔會搞到

利申張圖係iwata 官網既,唔好屌9我簡體字
巴打,如果條片我無睇錯,你好似吊撚轉左個板機黎裝wor

from 福利fb,終於返貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞