歡迎想砌模型o既巴絲入黎(15) 人大左....更享受製作

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁又無 不過人幾nice
講錯 係條女溝我frd 先啱...
好大對車頭燈
即係類似玩chipping fluid 嗰啲?
嘩…你個frd 上世救左世呀?
咁又無咁深奧 可能我講得唔好啦 其實應該一般既噴油班都得
想學下分色遮蓋之類 純粹想上堂係用返AV油
始終自己屋企都係用AV油 唔想上堂用油性 返家用AV
呢個睇你去唔去R 水吹同埋面皮夠唔夠厚 試過好多次想R 都比人食檸檬
用d學費錢自己買set龜泵/電泵上手玩好過
再退一步marker噴槍都好
其實可能只係對方唔擅長講野,拎左電話whatspp / 叫佢上黎呢度可能就ok
巴打邊到買到foundation white
上次上富聯都冇
玩緊啦
tc 610 plus / H&S ultra 2in1
琴晚自己噴左把槍仔 純粹用鋼色同gunmetal做分色 感覺好差咁
可能滲完線會好D
見到你呢個setup 我又醒起,到底應該係泵重要d 定係筆重要d 呢個問題
泵有安全性問題 所以買靚少少
本身諗住AF186就算 但見到大陸仔有人話屋企比佢炸左個洞
信!
呢個世界唔會有啲咁美好既事發生㗎!
YM 呀星 去佢fb 問有無貨

Pm 唔記得有無賣開 finisher 要問

福利都賣過一輪 不過好似無補貨

F white 有普通裝 有大支裝 要乜自己衡量
佢除左…副眼鏡好似再正d
我有啲後悔砌緊呢部amg做乜放咁多心機整個籠...
又唔係有得開門
方樽琺瑯油都有金銀,好似係
無ga,就好似好多骨精強咁,巴巴副骨油到咁靚都係自己開心ga ja
玩模型就係咁,過程俾到既快樂通常遠高過砌完之後玩成品

其實有新出改件可以開車門同車頭冚
但唔知砌乜花好,而且手頭上又已經幾部車
PM好似有一個位
個set安全氣伐谷爆缸?
老細位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞