歡迎想砌模型o既巴絲入黎(15) 人大左....更享受製作

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唉屌那星,佢朋友即係。。。
好想噴油 但見到90%humidity好驚出事
買套票,之前有月租,但都係weekend先上去噴,套票時間彈性啲,如果真係打躉先月租,開頭玩果陣一年可以噴十幾隻
但噴得多會厭,依家間唔中幾,會製作用心啲囉
why not 天然消光
收到!感謝巴打!
有無巴打知vallejo隻mecha color效果如何?買咗隻dynames又重投上色懷抱但係我之前連泵都掉埋
昨晚用UV led 照發黃嘅水貼 今朝睇無反應...
你點落雙氧水先
定係無落
佢支火箭炮又用返舊設定
唔係GTO版換彈嗰種
更加顯得嗰四個窿好偷懶
屌佢老味無心出埋紅jar 就唔撚好叫人畫埋啦
仲有個core fighter 都畫到咁精細但係又唔撚出mg/pg
屌真係好嬲
我講緊g40
四個窿應該係插爆炸effect
我自己就砌開車嘅,但唔知代砌市價係點
不過如果要成3~4k的話,我寧願買部autoart旗艦車款or買2部普通款好過
無吖 要架咩....
就咁素組加披肩已經唔錯
邊間?咩價位左右
披肩自己整

屌那星Print好晒先發現隻耳仔又畫撚錯
無reducing agent你照激光都無用
漂白水得唔得 好似簡單啲
買返嚟㗎
浸過, 浸咗個幾禮拜先識白
pg exia個燈組壞左
https://blog.xuite.net/tom37524/candy/588717568-%E6%B0%B4%E8%B2%BC%E9%BB%83%E5%8C%96%E9%82%84%E5%8E%9F%E3%82%92%E7%A0%94%E7%A9%B6%E3%81%9B%E3%82%88%EF%BC%81%EF%BC%81
雙氧水嗰個問題, 我都見過有喱段教學
但好老實講我就冇用過, 而我自己都只係單純用一支UV光管

我就讀得書少, chem嘅嘢就基本上唔識咁濟, 雙氧水有幾大關係我就唔知
如果搵巴有興趣嘅我借支燈俾你玩返個零禮拜
唔得嘅話相信份教學del得, 因為我相信係我引發咗奇蹟
人哋係跟唔到的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞