召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
琴日同icu 同一個考場
離遠已經見到佢因為明明黃昏時段又落雨但佢都戴住頂cap 帽
得啦全世界都知你係youtuber 喇

ICU:我驚你睇我唔到嘛!

係咪仲係好大份

佢著背心全黑唔太覺大份
不過真係幾高下
琴日同icu 同一個考場
離遠已經見到佢因為明明黃昏時段又落雨但佢都戴住頂cap 帽
得啦全世界都知你係youtuber 喇

ICU:我驚你睇我唔到嘛!

係咪仲係好大份

佢著背心全黑唔太覺大份
不過真係幾高下

我之前見過,覺得好橫好大份
Yaki wong依家係咪從良
Icu 又收sample⋯依幾日已經起碼有3個牌子
Benefit
Lush
Estee Lauder

以上品牌PR⋯你地越送越做Cheap自己越無人買

本來想買粉底液,而家唔想買
Lush都少用咗,Benefit更加唔會再買

Agger極反感呢啲牌子,成班beggar 唔會買佢地啲嘢,助養佢地

今日有多一個品牌 Kiehl's

Icu又有嘢收

Giorgio Ameni
Aveenous
Benefit
Lush

Agger極反感呢啲牌子,成班beggar 唔會買佢地啲嘢,助養佢地

Icu又有嘢收

Aveenous

Aveenous iherb買平好撚多
我要買都唔會係hk買啦
睇下啲mk妹 無知婦孺幫你買幾多
Benefit
Lush

Icu又有嘢收

Aveenous

Aveenous iherb買平好撚多
我要買都唔會係hk買啦
睇下啲mk妹 無知婦孺幫你買幾多

我係澳洲/上網買⋯香港先得2款 係個邊大把款揀

係咁影對波

有無人覺得呢條女都好難頂
下下post 同條仔曬恩愛 #思睿與我
但咁都有禮物收
而家真係阿豬阿狗都收到試用 勁多ig港女又學埋班beggar賣廣告post相 班pr究竟搞乜
Laneige 直頭「供」埋班youtuber去韓國
頭先icu ig live認咗有男朋友
Laneige 直頭「供」埋班youtuber去韓國

Tina去左法國

好有錢
d 貴鞋好似同jade/sue有得抽

好有錢

唔太識佢係邊個
但見到佢ig同joan張相 joan個樣膠到

好有錢

佢d fd chiyi個d 勁有錢
我屌你咩南瓜珍 ,一早話咗你抄Jenn Im啦,每個look都抄到十足十咁,你連耳環都襯同一件衫,你知唔知個柒字點寫?

我屌你咩南瓜珍 ,一早話咗你抄Jenn Im啦,每個look都抄到十足十咁,你連耳環都襯同一件衫,你知唔知個柒字點寫?

佢唔好再離譜d

屌好撚柒呀點解抄到咁都可以有人支持
條友真係零originality 名又抄style又抄衫又抄畫又抄
不如改埋自己個姓做Im啦
影撚衰哂香港youtuber 雖然香港真係冇乜高質youtuber........
影撚衰哂香港youtuber 雖然香港真係冇乜高質youtuber........

bethni

佢唔好再離譜d

條友真係零originality 名又抄style又抄衫又抄畫又抄

著衫直頭倒模
竟然連個名都抄埋
有套電影又係咁
呢條友係咪精神病架

佢唔好再離譜d

著衫直頭倒模
竟然連個名都抄埋
有套電影又係咁
呢條友係咪精神病架

我都覺得佢有精神病
好心寒,倒模到一模一樣

佢仲like左人地張相
小狐狸絲打,有冇興趣轉載個抄襲post去baby kingdom
俾多啲人知佢既醜史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞