召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
小狐狸絲打,有冇興趣轉載個抄襲post去baby kingdom
俾多啲人知佢既醜史

我無baby kingdom嘅帳號
條8婆乜都抄仲可以撈到風生水起 佢幾撚時收皮呀
出面仲有人話佢着得好睇過jenn

Btw有冇人有睇開Kayan cheung 今日睇佢d 日本vlog好好睇

我有睇呀!我都覺得佢d vlog好睇
出面仲有人話佢着得好睇過jenn

Btw有冇人有睇開Kayan cheung 今日睇佢d 日本vlog好好睇

我有睇呀!我都覺得佢d vlog好睇

係好睇,我只係睇佢d旅行片
http://instagram.com/lovepumpkinjenn

依個ig係咪南瓜自己整出黎扮有人幫佢開fans club
pkj個sc瘋狂影自己喺到喊 又講撚哂英文咁

屌 做乜撚嘢呀佢 學大佬B呀
我屌你咩南瓜珍 ,一早話咗你抄Jenn Im啦,每個look都抄到十足十咁,你連耳環都襯同一件衫,你知唔知個柒字點寫?

冇左條片? 邊到有得睇
我屌你咩南瓜珍 ,一早話咗你抄Jenn Im啦,每個look都抄到十足十咁,你連耳環都襯同一件衫,你知唔知個柒字點寫?

冇左條片? 邊到有得睇

ig

屌 做乜撚嘢呀佢 學大佬B呀

頂笑死 開頭扮可愛係咁扁嘴 跟住好似d mk影喊相咁 最後又傻笑
https://www.youtube.com/watch?v=DWdgL5Bohkc

6:58-7:02, 7:14-7:23
同佢之後搽mascara都好好笑
https://www.youtube.com/watch?v=DWdgL5Bohkc

浮粉浮到咁都話用完revlon盒粉塊面好水潤同好有光澤感
賣廣告賣到 背哂稿咁
Mk ding個新片 好做作 懶係斯文 btw佢真係賺唔小

浮粉浮到咁都話用完revlon盒粉塊面好水潤同好有光澤感
賣廣告賣到 背哂稿咁

仲話因為皮膚敏感

有無人覺得呢條女都好難頂
下下post 同條仔曬恩愛 #思睿與我
但咁都有禮物收

佢好似係christy lai個fd個妹
Mk ding個新片 好做作 懶係斯文 btw佢真係賺唔小

浮誇左好多
頭個一秒loop左幾次 個副嘴臉真係
成條片都keep住好多依啲表情

幾時收皮呀 收咁多野

幾時收皮呀 收咁多野

痴撚線 連試唇膏影個嘴都要側臉

幾時收皮呀 收咁多野

放係ig story到比人睇,咁限定時間呀

幾時收皮呀 收咁多野

真係痴撚線 貶低品牌 好心就咪送野比乞衣啦

有無人覺得呢條女都好難頂
下下post 同條仔曬恩愛 #思睿與我
但咁都有禮物收

佢好似係christy lai個fd個妹

好想知Alicehaha幾時比人反 成日咁多廣告

幾時收皮呀 收咁多野

真係痴撚線 貶低品牌 好心就咪送野比乞衣啦

擺story都有錢賺? 啲PR個腦裝咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞