召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
有無人睇左madcouple新片,感覺唔同哂style,又有殘體字又盛

冇睇 太垃圾
不過俾你講一講又想睇下 但唔想幫佢地加views

佢啲friends好大陣撈偏土豪味
Angelamiuz俾人抄 陰功

幾中意佢 同佢bf好sweet

我都好鐘意佢 打扮好自然唔造作 啲片又好睇

果個係gf啦其實
女女 就係女女 唔明點解佢係要叫對方做男朋友
好un耳!

都係一個稱呼黎啫 女朋友男朋友又有乜所以 最緊要啲片既quality好咪得 追開佢啲片 佢啲travel vlog真係正
哇~好大波呀
哇~好大波呀

哇~好大波呀

胸肌
有team添
有team添

呢條友標奇立異就想做fashion icon
哇~好大波呀

胸肌

個心口位置同pkj一樣
果然係咩人用升球大墊都一樣
哇~好大波呀

胸肌

個心口位置同pkj一樣

其實高炒影相邊個會無波
有team添

潮流興啲乜就擺乜上身

其實呢個melo憑乜嘢上位 樣唔靚 style唔特別 普通過普通 除左自己幫自己開fans club 點解會有咁多人follow佢

其實呢個melo憑乜嘢上位 樣唔靚 style唔特別 普通過普通 除左自己幫自己開fans club 點解會有咁多人follow佢

乜水,未睇過,同邊堆friend?

同另一個YouTuber 檸檬頭friend

我都唔知佢乜水 唔好推佢啦 帶旺佢 識佢老鼠咩以為自己有好人氣呀? 你街邊行過都唔知你乜名乜姓乜英文名呀
一路都想講 究竟譚杏藍心口位置粒環想點 我都唔知算是唔算係心口 外國鬼妹身材勁就釘係胸同胸正中間

不過no offense 純粹八婆一下
一路都想講 究竟譚杏藍心口位置粒環想點 我都唔知算是唔算係心口 外國鬼妹身材勁就釘係胸同胸正中間

不過no offense 純粹八婆一下

屌無鎖骨 釘乜都柒啦

佢男朋友出名 dbs籃球學界男神

睇左佢地條utube 片 條女係片好柒 雖然相都唔靚得幾多

所以真係唔明d pr諗乜

男神
條仔個髮型成個飛天五咁

屌笑到噴水 各花入各眼

邊撚到靚仔

周柏豪余文樂Mastamic 果d artist 有Adidas送既波鞋佢都有

宜加呢個pr文化真係好撚垃圾好鳩屎
有team添

潮流興啲乜就擺乜上身

請intern係咪一蚊都唔洗比
啱啱睇完Elaine d片真係想屌醒佢呀救命
好無腦feel + taste好差......不過欣賞佢咁樂觀,好似淨係活係自己世界.....
哇~好大波呀

胸肌

個心口位置同pkj一樣

其實高炒影相邊個會無波
哇~好大波呀

胸肌

個心口位置同pkj一樣

其實高炒影相邊個會無波

佢夾得咁辛苦

點夾都無c啦下話吹大左喎
哇~好大波呀

胸肌

個心口位置同pkj一樣

其實高炒影相邊個會無波

佢夾得咁辛苦

佢話自己有c ? 28C啲fd呀?
哇~好大波呀

胸肌

個心口位置同pkj一樣

其實高炒影相邊個會無波

佢夾得咁辛苦

佢話自己有c ? 28C啲fd呀?

實有C架 講埋個數先啦暗星
準備開新post未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞