召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

其實唔明點解佢地好意思將d自己著過然後唔要既衫攞出黎賣 重點係仲要包裝到成件事好好睇睇咁 乜野「割愛大平賣!!超低價 」你係真係中意件衫就唔會攞出黎賣啦 你想d on9 fans幫你清衣櫃之餘仲有錢收咋嘛

點解啲人會仆去買

啲妹妹仔當佢地係星,咪想去追星

一啲都唔覺得靚

個樣好豬

打蘋果肌打失敗咗?腫到咁

同pr反左面? 揀張咁撚醜既publish

塊臉p到咁撚樣嘅

其實唔明點解佢地好意思將d自己著過然後唔要既衫攞出黎賣 重點係仲要包裝到成件事好好睇睇咁 乜野「割愛大平賣!!超低價 」你係真係中意件衫就唔會攞出黎賣啦 你想d on9 fans幫你清衣櫃之餘仲有錢收咋嘛

點解啲人會仆去買

一啲都唔覺得靚

睇supermarket個個ig介紹,仲話Jessica健康形象....
認真曾樂彤塊面咩事,睇丁丁個story漲咗超多......

點解啲人會仆去買

一啲都唔覺得靚

睇supermarket個個ig介紹,仲話Jessica健康形象....

覺得佢唔化妝正正常常仲好睇啲

真係無眼睇
搵啲淘寶衫去market賣 又賺一筆

個樣好豬

打蘋果肌打失敗咗?腫到咁

同pr反左面? 揀張咁撚醜既publish

岩岩係fb見到心諗:
搵邊個啊嬸賣廣告
發現係佢嚇到鳩縮

真係無眼睇

啲衫都幾柒下
呢d YouTuber 搞嘅market好on9 + 喂威feel
以前就話手作個啲去嚟支持下啲有心人,宜家呢啲變哂質

真係無眼睇

啲衫都幾柒下

實有班妹妹仔狗衝去做老襯

係咪講緊ccl

我都見到
一定係講緊ccl因為佢地仲一齊個時有陳展朗live多左好多人睇係因為gif 陳展朗自己都有講
陳展朗明明分左手之後唱衰gif做咩又搵番佢

ccl有人識都係因為Yaki 佢有人識都係因為ccl咋
以為自己好紅

可能ccl鳩痕姐

咁講睇live好似佢真係俾gif帶紅既 雖然我唔覺得有咩意義

對我黎講 識ccl係因為yaki gif係因為ccl先識佢咋

點解啲人會仆去買

一啲都唔覺得靚

覺得佢唔化妝正正常常仲好睇啲

富婆黑咪喺淘寶買老翻chanel俾老母點睇
(啱啱完sem追po追到1999,如果之前講過我自己追漏左我自隊一打膠先
幫主又收到成set dior
不久既將來又個個beggar有
(啱啱完sem追po追到1999,如果之前講過我自己追漏左我自隊一打膠先

More

係咪講緊ccl

我都見到
一定係講緊ccl因為佢地仲一齊個時有陳展朗live多左好多人睇係因為gif 陳展朗自己都有講
陳展朗明明分左手之後唱衰gif做咩又搵番佢

ccl有人識都係因為Yaki 佢有人識都係因為ccl咋
以為自己好紅

可能ccl鳩痕姐

咁講睇live好似佢真係俾gif帶紅既 雖然我唔覺得有咩意義

對我黎講 識ccl係因為yaki gif係因為ccl先識佢咋

笑咗

More

條片叫 「黑咪生活|Fujifilm Instax 同 LifePrint 分享 + 淘寶買手袋」
啲盲粉logic最好笑,同撐pkj嗰啲一樣層次
個個都試過買假嘢 (抄人) 架啦,人誰無過

成個弱智咁

D 留言全部都係話佢樣衰

笑咗

佢教人升學就業

成個弱智咁

D 留言全部都係話佢樣衰

擘大個口扮笑真係好弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞