召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

p到好明顯again⋯

Pkjann個ig無再update

應該淨係upload story

p到好明顯again⋯

Pkjann個ig無再update

應該淨係upload story

好多人都係咁著 但佢陣撈味真係好濃
氣質呢家野...
pkjenn條新片同琴日個live都不斷強調自己份人就係成日咁開心 冇扮
又話唔會理人點講 會繼續做自己
煩唔煩啲 越解釋越覺得佢扮出黎
開心都要扮比人睇真係好可悲
Pkj驚自己有咗

可能畀洋腸中出過
Pkj驚自己有咗

where?
Pkj驚自己有咗

d 英文真係
waiting for my... m to come
Pkj驚自己有咗

可能畀洋腸中出過

一定係
幫主花好做作
大手袋換細手袋咁平常既動作都特登拍條片
借機賣廣告
幫主花真係好爛做
以前都會睇下佢既片
而家真係不了
成個界別Tina算唔算係最討好嗰個
好似冇乜人屌佢
Pkj驚自己有咗

more
Pkj驚自己有咗

more

More
好似冇乜人屌佢

潮流台化妝post好似都有人鬧佢
好似冇乜人屌佢

揾唔到 有無link

Btw幾年前已經有follow tina 覺得佢個時啲street fashion幾好睇 會參考佢衣著
但依家佢個啲襯法我完全carry唔到
好似冇乜人屌佢

[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38
https://lihkg.com/thread/212550/page/20?ref=ios

揾到了
暗星冇再寫vegan喺ig
記得佢做begger未紅 乜都買淘寶個時 ig post過搭住的士拎住結他話去參加中國好聲音 話去追夢 結果……
Pkj驚自己有咗

more

More

佢snapchat話自己大食左好多 個人又emotional 左 仲飲左佢平時唔飲嘅汽水 最後加左句希望快啲黎m

祝佢早日有喜 然後收山
Pkj驚自己有咗

more

More

佢snapchat話自己大食左好多 個人又emotional 左 仲飲左佢平時唔飲嘅汽水 最後加左句希望快啲黎m

祝佢早日有喜 然後收山

佢呢d都講埋出黎如果落仔一定比人屌死
不過佢應該有定無都話無
好似冇乜人屌佢

揾唔到 有無link

Btw幾年前已經有follow tina 覺得佢個時啲street fashion幾好睇 會參考佢衣著
但依家佢個啲襯法我完全carry唔到

想知佢同spoon點解炒左
Pkj驚自己有咗

more

More

祝佢早日有喜 然後收山

佢呢d都講埋出黎如果落仔一定比人屌死
不過佢應該有定無都話無

比人知 下場同媽媽b 一樣收皮
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1804149543173792/
今晚VIUTV有大佬B

又Del Fanpage
係喇以後唔好active返個fanpage就啱喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞