召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
屌icu呢排d片好撚煩 14 15分鍾既片可以有4-5個廣告 係咪等錢洗成咁

Dislike完即熄左佢 佢真係好大份好柒

係咪越多廣告就越多d錢收

同問

ofcoz 咁都要問?

逐個brand或者逐樣product咁計,以MK丁條咩自拍神器妝為例 果度已經幾千蚊 如果條片係而家拍而家合作應該收緊五位數

Sorry 因為唔係好識youtube d片中間d廣告點收錢
原來咁好賺

Sorry 因為唔係好識youtube d片中間d廣告點收錢
原來咁好賺

youtube前面廣告有人睇就有錢賺
中間廣告就youtuber自己加
再加埋sponsor video
夾埋真係賺好多

原來咁好賺

夾埋真係賺好多

原來有得自己加廣告
Icu而家d片中間咁多廣告 實賺好多啦

Hkdi

轉左去倫敦啦Tina

我想問tlt grad左未?佢係咪讀緊bu asso

好似唔係asso啦 degree啦

感覺佢讀左好多年咁

乜鬼呀上到degree咩

係讀緊degree

原來咁好賺

夾埋真係賺好多

原來有得自己加廣告
Icu而家d片中間咁多廣告 實賺好多啦

夠100個subscribers 就可以開益利,有views就有錢,再加片頭同中間開廣告仲有合作brand / product
Sue 好似嫁咗之後都係跟老公出入入
icu真係好撚核突做到出片又唔係密 好心想賺多d youtube廣告分成就出密d片啦 而家出片出得咁撚慢 一條得15分鍾既片有4個廣告貪錢成咁真係好撚肉酸 本身對佢都冇咩 而家咁樣真係好憎佢
icu真係好撚核突做到出片又唔係密 好心想賺多d youtube廣告分成就出密d片啦 而家出片出得咁撚慢 一條得15分鍾既片有4個廣告貪錢成咁真係好撚肉酸 本身對佢都冇咩 而家咁樣真係好憎佢

15分鐘4個廣告合乎佢既經濟效應

仲要同洋腸去旅行呢
佢ex講得啱啊 icu可以為左名利變到咁

仲要同洋腸去旅行呢

仲有買咗新袋俾洋腸呢!
點解香港pr咁on9
點解香港pr咁on9

屌真係好on9送完比乞衣,有幾多宣傳效果啊,落多啲廣告算啦
點解香港pr咁on9

屌真係好on9送完比乞衣,有幾多宣傳效果啊,落多啲廣告算啦

反面宣傳效果~
Mmm仲要係試下個新鏡頭先影相
香港d pr真係

仲要同洋腸去旅行呢

仲有買咗新袋俾洋腸呢!

名牌袋嚟嘅?
認真問有無pr界巴絲解釋下送禮準則
同埋其實係咪全球d brand都係咁送?
香港d pr真係

屌鳩佢真係唔撚洗買化妝品
香港d pr真係

屌鳩佢真係唔撚洗買化妝品

仲要同洋腸去旅行呢

仲有買咗新袋俾洋腸呢!

名牌袋嚟嘅?

唔知喎!只係目測到係個背囊

大家今日記住去拎Free Hugs呀!
到底pr送野準則係點 係咪是但有張張相百幾個like, ig info有埋personal blog呢啲濕鳩野就送
盡量都唔會係香港買什麼美容既野 益晒佢地
盡量都唔會係香港買什麼美容既野 益晒佢地

佢地好似唔止美容產品
https://www.facebook.com/alicehahahaha/posts/1293869684031422
2條友又扮friend

more please
仲以為佢地係真friend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞