召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

嗰個乜撚野brandy 戴頭盔戴到咁撚樣真係第一次見 好撚mk

嗰個乜撚野brandy 戴頭盔戴到咁撚樣真係第一次見 好撚mk

笑死

笑死

jomud9

笑死

jomud9

成件事錯撚曬

笑死

jomud9

成件事錯撚曬

職安真漢子

屌咗出聲

屌咗出聲

你個名

Mac嘅pr做乜鳩 送比個小朋友?

屌咗出聲

你個名

後面個個男人黎

屌咗出聲

你個名

後面個個男人黎

佢係minnie
準備被洗版

送俾佢最尾咪又係佢老母用

仲要咁多

仲要咁多

仲要咁多

推個女出嚟攞著數

屌咗出聲

你個名

後面個個男人黎

其實前面都似男人 jade以前個樣真心似偽娘

仲要咁多

推個女出嚟攞著數

聽講個女人仔細細就寸寸貢

仲要咁多

推個女出嚟攞著數

佢本寫真真係不得了
唔知點解我一啲都唔覺得佢可愛有童真 淨係覺得好作狀好自我 見到佢扮cute會想打佢
一睇佢老母啲訪問就知佢係為左錢乜都幫個女接果啲...

仲要咁多

推個女出嚟攞著數

佢本寫真真係不得了
唔知點解我一啲都唔覺得佢可愛有童真 淨係覺得好作狀好自我 見到佢扮cute會想打佢
一睇佢老母啲訪問就知佢係為左錢乜都幫個女接果啲...

咪係囉屌
仲記唔記得出事嗰張相 佢都老母仲話啲相無問題 恨錢恨到傻撚左
Eli 新片又比人屌到癡左線 like dislike 都唔show

話說spoon同tina同另一個kol今期vivi有feature
但tina就同另外果個女仔一齊影spoon自己一個
佢自己up個story都係突登遮住左tina個名
究竟發生左啲咩事令到佢地由朋友變到而家咁反晒面

話說spoon同tina同另一個kol今期vivi有feature
但tina就同另外果個女仔一齊影spoon自己一個
佢自己up個story都係突登遮住左tina個名
究竟發生左啲咩事令到佢地由朋友變到而家咁反晒面

會唔會係vivi本身諗住搵佢地三個一齊拍點知有人refuse左 好尷尬
對兩個都冇好感
唔係話幫Tina 但spoon真係成日抄佢
睇到Spoon某啲相 會覺得好似係tina度見過咁 尤其啲時間好接近

Spoon個樣真係勁小學雞

Elaine 又影J圖!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞