召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
到底pr送野準則係點 係咪是但有張張相百幾個like, ig info有埋personal blog呢啲濕鳩野就送

屌我翻學個到有條豬都仆街千幾followers既都收試用去clinique event

好似衣家有個S字頭既網個個都可以申請
你申請左啲campaign 就去一個地方拿試用
係ig賣廣告
我見有啲千幾至三千個啲都有賣廣告
心諗衣家乜人都做到kol咁
自己申請就有試用又有得賣廣告呃like賺錢
到底pr送野準則係點 係咪是但有張張相百幾個like, ig info有埋personal blog呢啲濕鳩野就送

屌我翻學個到有條豬都仆街千幾followers既都收試用去clinique event

好似衣家有個S字頭既網個個都可以申請
你申請左啲campaign 就去一個地方拿試用
係ig賣廣告
我見有啲千幾至三千個啲都有賣廣告
心諗衣家乜人都做到kol咁
自己申請就有試用又有得賣廣告呃like賺錢

我見到我有個中學同學1000 followers都冇都有廣告賣 心諗啲公司真係覺得有效?
仲俾我見到佢地出完po隔一排就會del po

日做夜做都咁 我不能接受.jpg

係囉佢有d相肥有d相瘦好神奇

佢條褲想點呢?!開到咁不如唔好著

佢一向鍾意影床照架啦

床照?more
做乜依家又攻擊易拎
做乜依家又攻擊易拎

佢除咗bad taste之外我覺得佢個人好似幾好
起碼同朋友一齊拍片果陣冇掛住搶鏡
相反jessica係咁chok
做乜依家又攻擊易拎

我覺得無乜嘢 佢個人又唔係閪
無謂屌佢啦
做乜依家又攻擊易拎

無謂屌佢啦

係 taste呢d都係見人見智 不過佢d片真係有好大進步空間

著到全黑然後問人點解會有蚊咬
會唔會on9左少少

呢條女啲片...
無字幕真係唔知佢講乜

我聽到'大家好我係小a'我就即刻dislike
聽佢講野個人好𤷪

有無人覺得呢條女都好難頂
下下post 同條仔曬恩愛 #思睿與我
但咁都有禮物收

佢好似係christy lai個fd個妹

佢男朋友次次story影佢既樣同佢自己post啲相都幾大分別
做乜依家又攻擊易拎

無謂屌佢啦

係 taste呢d都係見人見智 不過佢d片真係有好大進步空間

佢著衫d taste真係

去到邊都見到Jenn Jenn like其他youtuber既post 仲追到好貼 但唔見其他人like Jenn Jenn既post
Angelamiuz俾人抄 陰功
做乜依家又攻擊易拎

無謂屌佢啦

去到邊都見到Jenn Jenn like其他youtuber既post 仲追到好貼 但唔見其他人like Jenn Jenn既post

以前睇唔起人,而家比人笑先想埋堆
做乜依家又攻擊易拎

無謂屌佢啦

以前睇唔起人,而家比人笑先想埋堆

幾中意佢 同佢bf好sweet

我都好鐘意佢 打扮好自然唔造作 啲片又好睇

幾中意佢 同佢bf好sweet

我都好鐘意佢 打扮好自然唔造作 啲片又好睇

可以send比jennjenn睇 design唔係抄人係創作 im ashamed of you
有冇人留意佢?佢都叫做半個blogger

佢之前喺大坑開舖受爭議
https://www.hk01.com/社區/56481/大坑三級歷史建築粉紅外牆惹爭議-專家-保育應與整體環境配合

有冇人覺得佢成個人粉紅好恐佈?

同埋佢呢家做到風生水起,開左好多舖,佢的資金究竟點來?

申:做過零售運作,睇佢喺咁多間商場開舖八位數字實走唔甩

佢之前喺大坑開舖受爭議
https://www.hk01.com/社區/56481/大坑三級歷史建築粉紅外牆惹爭議-專家-保育應與整體環境配合

化妝品個個?

佢之前喺大坑開舖受爭議

化妝品個個?

係呀
Icu新片9成以5都係收既產品
但唔打products mentioned
心照都知咩事
我發覺班beggar成日無啦啦話有好多人inbox問佢乜乜乜所以要拍條咩片,到底邊q個咁撚得閒inbox呢啲人問問題?

或者成日叫春好忙有好多條片未剪,diu你咁撚忙就做你嘅野啦,講到自己係劉華咁出片係為咗你啲fans,班beggar要擦存在感又要有著數就大大聲話自己要拍片維生啦,扮哂係徇眾要求on撚9, 睇唔起呢班寄生蟲
我發覺班beggar成日無啦啦話有好多人inbox問佢乜乜乜所以要拍條咩片,到底邊q個咁撚得閒inbox呢啲人問問題?

或者成日叫春好忙有好多條片未剪,diu你咁撚忙就做你嘅野啦,講到自己係劉華咁出片係為咗你啲fans,班beggar要擦存在感又要有著數就大大聲話自己要拍片維生啦,扮哂係徇眾要求on撚9, 睇唔起呢班寄生蟲

盲粉小妹妹 佢地好似真係成日dm人 有時佢地啲story會有相 但好想講 啲𡃁妹先得個12-3歲 睇咁撚多化妝片把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞