召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

做咩事

搞乜鬼

睇mira都唔睇sue chang 份人假到喊

Agger
態度既話我都覺得mira好啲
雖然對佢都冇咩好感

mira有排係咁講蝗語 live又講
不過而家開左另一條channel就算

Mira係靠youtuber school d技倆先會多views 如果唔係點解佢咁多views但又感覺好似冇乜香港人識
果間乜乜youtuber school勁搵笨 好多人都有出post話佢地呃錢果啲
之前屌火雞姐果個咩星星都join左 又改晒名又出國語片想洗底咁

一見到有垃圾YOUTUBER宣傳WORLD YOUTUBER SCHOOL就一定unfollow同dislike
根本係直銷黎 你見佢地班垃圾懶好心咁話如果你有問題可以inbox我呀點點點
佢地每拉一個人報名自己就有錢收
利用自己既知名度搞啲咁既野
有啲入左既人都屌話入面搞既野其實係google都搵到既資料黎
個mira仲成撚日講蝗語 黑人憎到癲
佢地成班world youtuber school較高層 多人follow既都係圍威喂小圈子黎

world youtube school 係咩黎?

一個馬來西亞youtuber搞既
條友唔算出名 佢自己都係得十萬訂閱
開左個world youtuber school出黎話搞人做youtuber
用marketing技巧 將youtuber講到唔洗做 好輕鬆就賺大錢咁
一開始就搵同佢熟既youtuber幫佢宣傳
一個月要成100美金 佢就會send啲片比你睇
但內容只係啲好簡單既野再加上包裝
好似你要定位你自己係咩類型既youtuber 整完條片要加tag同關鍵字咁樣
加入左既所謂學員每推薦一個人自己就可以拎50USD
所以佢地一加入就會拍片宣傳間野
你youtuber一search全部都係咩靠youtube賺錢
根本成件事就係有堆人想利用自己名氣呃鳩人從而賺錢
嘔心到爆

yes 好撚憎呢間野
咩mira,台灣個mao,柒頭星星仲有好撚多
總之見親就dislike

Agger
態度既話我都覺得mira好啲
雖然對佢都冇咩好感

mira有排係咁講蝗語 live又講
不過而家開左另一條channel就算

Mira係靠youtuber school d技倆先會多views 如果唔係點解佢咁多views但又感覺好似冇乜香港人識
果間乜乜youtuber school勁搵笨 好多人都有出post話佢地呃錢果啲
之前屌火雞姐果個咩星星都join左 又改晒名又出國語片想洗底咁

一見到有垃圾YOUTUBER宣傳WORLD YOUTUBER SCHOOL就一定unfollow同dislike
根本係直銷黎 你見佢地班垃圾懶好心咁話如果你有問題可以inbox我呀點點點
佢地每拉一個人報名自己就有錢收
利用自己既知名度搞啲咁既野
有啲入左既人都屌話入面搞既野其實係google都搵到既資料黎
個mira仲成撚日講蝗語 黑人憎到癲
佢地成班world youtuber school較高層 多人follow既都係圍威喂小圈子黎

world youtube school 係咩黎?

一個馬來西亞youtuber搞既
條友唔算出名 佢自己都係得十萬訂閱
開左個world youtuber school出黎話搞人做youtuber
用marketing技巧 將youtuber講到唔洗做 好輕鬆就賺大錢咁
一開始就搵同佢熟既youtuber幫佢宣傳
一個月要成100美金 佢就會send啲片比你睇
但內容只係啲好簡單既野再加上包裝
好似你要定位你自己係咩類型既youtuber 整完條片要加tag同關鍵字咁樣
加入左既所謂學員每推薦一個人自己就可以拎50USD
所以佢地一加入就會拍片宣傳間野
你youtuber一search全部都係咩靠youtube賺錢
根本成件事就係有堆人想利用自己名氣呃鳩人從而賺錢
嘔心到爆

yes 好撚憎呢間野
咩mira,台灣個mao,柒頭星星仲有好撚多
總之見親就dislike

層壓式

做咩事

搞乜鬼

記得開頭佢話屋企人唔知佢拍youtube 依家佢去event去到咁密又收sample收到手軟 屋企人無理由唔知啦卦
Cty男友咩人黎?

做咩事

搞乜鬼

記得開頭佢話屋企人唔知佢拍youtube 依家佢去event去到咁密又收sample收到手軟 屋企人無理由唔知啦卦

做咩事

搞乜鬼

做咩事

搞乜鬼

我想知個肥婆minnie係唔係同個基佬一齊?

成日見過minnie真人勁厚粉勁大隻
重點係每次都係露半球

雖然大份 但佢個樣順眼過佢拍檔

Mac嘅pr做乜鳩 送比個小朋友?

送俾佢最尾咪又係佢老母用

仲要咁多

推個女出嚟攞著數

聽講個女人仔細細就寸寸貢

佢本寫真真係不得了
唔知點解我一啲都唔覺得佢可愛有童真 淨係覺得好作狀好自我 見到佢扮cute會想打佢
一睇佢老母啲訪問就知佢係為左錢乜都幫個女接果啲...

我媽都咁講,話佢係扮岀黎
利申我媽平時好有愛心好鍾意小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞