召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
仲有樓上講果個金鈴
細細個已經好恨出名 自薦上星期日檔案賣翻版mario帽 博人同情覺得佢出生可憐 結果903比左個節目佢做 佢做做下唔見左影 903推薦佢果個人出黎話對佢好失望果啲 到佢大個左又參加埋hktv啲show做主持
根本條友就好識令自己上位 例如而家興韓風佢就係咁出韓文related嘅片 我真係恭喜你呀 十幾年之後終於出到名

http://evchk.wikia.com/wiki/鄭金鈴

星期日檔案個個竟然係佢 我記得我睇過

十五歲已經識利用傳媒令自己成名 好多人因為見到佢啲訪問所以突登買佢啲侵權帽 又比勁多錢佢

之前有人係佢啲片留言問佢呢單野 好似係啲小妹妹黎 好聲好氣問佢單野真相係點 類似對佢好失望咁
跟住佢又起哂剛 叫個小朋友讀多啲書 唔好聽人地講 有時間去圖書館睇佢出既書 會講返呢單野既真相
之後我先知原以為佢把炮到出埋書
平時都有睇下佢啲片 不過一直都覺得怪怪地 又講唔出
原來就係樓上絲打講個種永遠都洗唔走既娘味

大陸人係咁架啦

相比之下講韓風野 都係以前suechang順眼啲 mira都係差咁啲 但都叫好過金ling

睇mira都唔睇sue chang 份人假到喊

Agger
態度既話我都覺得mira好啲
雖然對佢都冇咩好感

覺得mira好撚扮野喎 之前話徵佢subscriber既名類似叫咩bee定蜜蜂之類,心諗你真係當自己韓星好多fans
https://www.facebook.com/alicehahahaha/posts/1293869684031422
2條友又扮friend

有排啲人問佢做咩唔po合照 就即刻po幾張解釋做野忙無時間見 抒晒情咁

其實佢拍片真係好唔自然
個人好拘謹咁
佢個好朋友仲衰 中女扮小朋友

有次搭地鐵見到佢扮哂明星咁 望多佢幾眼仲黑面添 心諗佢有乜咁巴閉

唔撚係掛
其實好撚普通

寫到咁⋯接受唔到批評學咩人出黎「拋頭露面」又食又拎

佢好耐之前已經係咁寫
佢而家上返水 全部人好似都唔記得哂滾水浸con事件?

佢間con鋪執柒左 無人理?

佢依家同新仔過緊健康生活嘛

佢咁mk都咁多人追捧

仲要著到咁

鐘意Sunny 多d
個時icu 好pure
依加

擺明sunny唔中意佢變咁多
先冇再一齊啦

唔係icu覺得sunny無時間陪佢 然後飛左人咩
分左手唔耐就食埋洋腸

佢呢啲樣嘅女都好撚鐘意食洋腸
哇屌,spoon 條眉仲有啲假雀斑想點撚樣

呢啲垃圾都上到 vivi 雜誌
人唔笑狗都吠

唔知點解我會覺得畫雀斑嘅人好似取笑緊有雀斑嘅人咁
同埋畫雀斑呢個潮流真係好撚on9

呢個人係點樣上位架其實

乜鳩人都可以做model
推 痴線西好正
仲有無所謂KOL YouTuber係獨立啲介紹?好似條條女都識互相大家,然後集體賣廣告

偽abc

偽abc

做咩事

偽abc

做咩事

扮abc真係好難頂

偽abc

做咩事

扮abc真係好難頂

偽abc

做咩事

扮abc真係好難頂

好撚惡頂
造作到

偽abc

做咩事

扮abc真係好難頂

好撚惡頂
造作到

打錯 sor

唔係普通啦 間學校都好差下

佢之前將個牌子Tarte讀做tarty, 有人留言問佢乜唔係讀tart咩,佢就話佢睇youtube d 外國youtuber都係讀tarty,我睇咗咁耐youtube都從未聽過一個外國人係咁讀囉

都ON撚9
外國一定岩?
人地錯又要跟住錯?

上官方Channel 聽下咪知點讀囉
死撐真係好撚肉酸

哇屌,spoon 條眉仲有啲假雀斑想點撚樣

呢啲垃圾都上到 vivi 雜誌
人唔笑狗都吠

唔知點解我會覺得畫雀斑嘅人好似取笑緊有雀斑嘅人咁
同埋畫雀斑呢個潮流真係好撚on9

呢個人係點樣上位架其實

乜鳩人都可以做model

hyuna畫得好好睇

點解hk 冇好似catie咁既youtuber大住肚都堅持出片仲要好密
香港果d收完一大咋product 係咁易係ig影2下tag返d牌同pr講聲多謝就算
人地catie收到d product會問viewers想睇邊d先 然後就即刻拍 如果pr送成間鋪頭d 野比catie我都唔會覺得嬲 但咁樣送比班so called youtuber真係好嬲
點解hk 冇好似catie咁既youtuber大住肚都堅持出片仲要好密
香港果d收完一大咋product 係咁易係ig影2下tag返d牌同pr講聲多謝就算
人地catie收到d product會問viewers想睇邊d先 然後就即刻拍 如果pr送成間鋪頭d 野比catie我都唔會覺得嬲 但咁樣送比班so called youtuber真係好嬲

鐘意Catie

鐘意Catie

我鍾意睇kelly多啲
Catie皮膚太好 用咩都好好睇

鐘意Catie

我鍾意睇kelly多啲
Catie皮膚太好 用咩都好好睇

Catie啲皮膚又白又無毛孔 成日都覺得佢未上粉底同上左粉底分別唔大
查理同大沛我都好鍾意 婊姐都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞