召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

會唔會平左啲

sports bra okay啦
你估係pkjenn咩

Sportsbra正常係咁架喎 會整扁個胸 南瓜個啲就算啦擺明加左野

會唔會平左啲

sports bra okay啦
你估係pkjenn咩

Sportsbra正常係咁架喎 會整扁個胸 南瓜個啲就算啦擺明加左野

痴線
Jadelam 依家想點
個胸細到咁仲要走露波路線
睇下佢張訓晏覺相 d 陰影勁到

pkjenn
啲pr真係乜野狗屎垃圾kol既比送 頭先睇candy tong igstory 又sk2又dior又fresh又lush 一次過post igstory真係一句thanks就算 hea撚到 值得送比佢咩

pkjenn

更加想知 佢係咪唔洗返學
係yani姐post 講偽abc
立即移玉步黎呢邊
呢條女好嘔心 以前明明唔係咁
佢有張泳衣相可惜del左
好像小學生咁成棚骨
Push
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
我睇返佢ig先知好耐之前有follow
佢以前好似係賣耳環既
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

係無啦啦YouTube 彈佢啲片出黎先知佢而家攪到咁
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

之前賣耳環抄merry so
你上面啲相最後一張 係抄merry so ig其中一張相既caption 過左排merry so 係ig屌鳩佢 佢先識收皮 話會反省乜乜乜 而加無賣耳環直程主攻youtuber
去左us一年都無就扮曬abc 一開始啲片用英文講 扮唔識用中文去介紹啲product 又俾人屌
然後先up條名為"我講中文啦!"之類既片
都唔知做乜春
佢好似係15年dse 係us讀緊foundation 未上u(?)
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

你上面啲相最後一張 係抄merry so ig其中一張相既caption 過左排merry so 係ig屌鳩佢 佢先識收皮 話會反省乜乜乜 而加無賣耳環直程主攻youtuber
去左us一年都無就扮曬abc 一開始啲片用英文講 扮唔識用中文去介紹啲product 又俾人屌
都唔知做乜春
佢好似係15年dse 係us讀緊foundation 未上u(?)

Barbie姐而加要走歐美路線
但硬係覺得佢d衣著打扮同影相pose都仲抄緊merry so
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

都唔知做乜春

但硬係覺得佢d衣著打扮同影相pose都仲抄緊merry so

真係唔知佢抄人
淨係覺得轉變好大
本身係走清純路線
成個pkjenn二世咁
不過再劣化得勁啲
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

都唔知做乜春

真係唔知佢抄人
淨係覺得轉變好大
本身係走清純路線
成個pkjenn二世咁
不過再劣化得勁啲

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

都唔知做乜春

真係唔知佢抄人
淨係覺得轉變好大
本身係走清純路線
成個pkjenn二世咁
不過再劣化得勁啲

個時抄到勁足 但佢又成日po同merry so既合照
搞到人人以為barbie shong間鋪頭係merry so間鋪頭既分店 係merry俾佢抄咁
呢個女仔係幾好野既
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
佢以前好似係賣耳環既

都唔知做乜春

真係唔知佢抄人
淨係覺得轉變好大
本身係走清純路線
成個pkjenn二世咁
不過再劣化得勁啲

巴打google下barbie shong就會勁多野睇
立即移玉步黎呢邊
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

第三張係近照
立即移玉步黎呢邊
呢條女好嘔心 以前明明唔係咁[member][img]:https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/09/055656_7e38b6c6b829de94e16cx/i/O1x5.jpg[/img][img]https://na.cx/i/6DmY4D7.jpg[/img
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

第三張係近照

唔係 係以前既樣
差好遠
立即移玉步黎呢邊
呢條女好嘔心 以前明明唔係咁[member][img]:https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/09/055656_7e38b6c6b829de94e16cx/i/O1x5.jpg[/img][img]https://na.cx/i/6DmY4D7.jpg[/img
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

第三張係近照

唔係 係以前既樣
差好遠

佢係真係呢個身形?
立即移玉步黎呢邊
呢條女好嘔心 以前明明唔係咁[member][img]:[url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/09/055656_7e38b6c6b829de94e16cx/i/O1x5.jpg[/img][img]https://na.cx/i/6DmY4D7.jpg[/img[/url]
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

第三張係近照

唔係 係以前既樣
差好遠

佢係真係呢個身形?

真 佢泳衣相好似非洲人
無波都算 係一棚骨

睇google話佢有三個仔女,elaine都係佢有家姐細佬

我睇佢live有人問 佢話私人問題唔回答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞