召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

http://evchk.wikia.com/wiki/鄭金鈴

係話佢做做下話突然辭職要去歐遊然頭也不回就飛左去

乜原來係依個啊 細細個就聽過佢個名
n年前睇新聞已經覺得佢好撚煩 依間仲做埋紅人 唔撚係掛

我記得商台有dj不指名講佢返左二三個星期就話要走去旅行
個dj好愕然,話你唔走得啵,你個節目點呀?
之後佢直接辭職
個個dj(定係俞琤 ?唔記得邊個喇)話佢唔識珍惜機會
出面咁多後生想做都冇咁既機會(講緊有節目可以比佢發揮)
影衰90後

以前做過電台?

係啊 着住校服做節目,d人個個話佢係小卓韻芝啊嘛
因為卓韻芝當年都係咁樣
屌,水魚幫人紋眼線紋到人地差d盲
https://m.facebook.com/hkbeautyblackshop/photos/a.885927431438332.1073741827.874841462546929/1502526733111729/?type=3

Cls

痴撚線
好心呢個水魚啦 之前賣化妝品抄3ce又剩已經俾人屌到仆街 以加又出返黎害人真係當人水魚

好期待佢點回應,佢次次出事出嚟回應都係話返人轉頭
想知佢今次點講

有冇絲打開PO追擊?

http://evchk.wikia.com/wiki/鄭金鈴

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

個陣佢上完個星期日檔案
比高登仔屌佢扮窮
話佢成日牌子野
屋企仲要岩岩又裝修完
換埋大電視
但係鏡頭前吹到自己冇錢食飯咁

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

個陣佢上完個星期日檔案
比高登仔屌佢扮窮
話佢成日牌子野
屋企仲要岩岩又裝修完
換埋大電視
但係鏡頭前吹到自己冇錢食飯咁

只係知同佢有好多common fds
唔記得佢往事
部電視我記得

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

其實佢真係好識向上流同上位 一個新移民可以中學就令903開個節目俾佢 又入到hku又讀韓國研究 食正韓風條水 仲要個男朋友都睇落有家底 睇返都覺得佢真係好勁
點解連redbull都要賣廣告 見依家好多人幫佢賣
點解連redbull都要賣廣告 見依家好多人幫佢賣

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

其實佢真係好識向上流同上位 一個新移民可以中學就令903開個節目俾佢 又入到hku又讀韓國研究 食正韓風條水 仲要個男朋友都睇落有家底 睇返都覺得佢真係好勁

覺得佢點都洗唔走陣娘味

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

覺得佢點都洗唔走陣娘味

搞唔掂
我之前仲有follow過佢
屌,水魚幫人紋眼線紋到人地差d盲
https://m.facebook.com/hkbeautyblackshop/photos/a.885927431438332.1073741827.874841462546929/1502526733111729/?type=3

Cls

痴撚線
好心呢個水魚啦 之前賣化妝品抄3ce又剩已經俾人屌到仆街 以加又出返黎害人真係當人水魚

好期待佢點回應,佢次次出事出嚟回應都係話返人轉頭
想知佢今次點講

有冇絲打開PO追擊?

整盲人正仆街
不過比著我係事主實點都去左急症先
仲叫老公wtsapp水魚
係yani姐post 講偽abc
立即移玉步黎呢邊
呢條女好嘔心 以前明明唔係咁
佢有張泳衣相可惜del左
好像小學生咁成棚骨

小兒麻痺咁款

佢好誇張
我睇返佢ig先知好耐之前有follow
佢以前好似係賣耳環既

係無啦啦YouTube 彈佢啲片出黎先知佢而家攪到咁

之前賣耳環抄merry so
你上面啲相最後一張 係抄merry so ig其中一張相既caption 過左排merry so 係ig屌鳩佢 佢先識收皮 話會反省乜乜乜 而加無賣耳環直程主攻youtuber
去左us一年都無就扮曬abc 一開始啲片用英文講 扮唔識用中文去介紹啲product 又俾人屌
然後先up條名為"我講中文啦!"之類既片
都唔知做乜春
佢好似係15年dse 係us讀緊foundation 未上u(?)

無考dse咖 如果考係今屆

之後佢直接辭職
影衰90後

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

覺得佢點都洗唔走陣娘味

搞唔掂

之前星期日檔案出完之後好多熱心市民幫佢又捐野 有人比左成萬蚊佢
之後比隔離登啲人起佢底話佢有錢買靚電視又有電腦相機果啲一啲都唔似要攞綜援 叫佢嘔翻果一萬蚊但佢唔肯

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

覺得佢點都洗唔走陣娘味

搞唔掂

之前星期日檔案出完之後好多熱心市民幫佢又捐野 有人比左成萬蚊佢
之後比隔離登啲人起佢底話佢有錢買靚電視又有電腦相機果啲一啲都唔似要攞綜援 叫佢嘔翻果一萬蚊但佢唔肯

我地真係要整番個整合

以前做過電台?

因為卓韻芝當年都係咁樣

shit

覺得佢點都洗唔走陣娘味

搞唔掂

繼續爆
成日見到佢覆人地comment 起晒鋼咁
對佢反感好耐

十五歲已經識利用傳媒令自己成名 好多人因為見到佢啲訪問所以突登買佢啲侵權帽 又比勁多錢佢

十五歲已經識利用傳媒令自己成名 好多人因為見到佢啲訪問所以突登買佢啲侵權帽 又比勁多錢佢

仲有人用二百蚊時薪請佢

仲有人用二百蚊時薪請佢

仲有人用二百蚊時薪請佢

攞綜緩攞到勁富貴囉佢
佢係大陸新移民
極度懷疑佢屋企人係大陸有啲錢/物業
再黎香港攞綜緩

仲有人用二百蚊時薪請佢

攞綜緩攞到勁富貴囉佢
佢係大陸新移民
極度懷疑佢屋企人係大陸有啲錢/物業
再黎香港攞綜緩

新移民黎?
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10155603642602448

依個Youtuber又乜水 我唔識佢囉!
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10155603642602448

依個Youtuber又乜水 我唔識佢囉!

又係食住韓風條水果d 之前拍條片教人點樣做Youtuber定唔知去Youtuber 學校之類
癲情侶無再出片
癲情侶無再出片

jade?
癲情侶無再出片

淨係ig廣告都賺死 早排先賣glamglow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞