召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
http://www.pinkicon.com/article-171.html

帶完都咁死魚眼仲敢講「上眼效果相當明顯,由原本欠缺精神的眼睛瞬間讓你擁有精靈的雙眼」

為左賣廣告可以去到幾盡

搵錯人賣廣告 佢唔戴con好好多

好柒

屌 又拎試用出黎賣
可唔可以投訴

Sell埋俾堆pr

屌,人地外國youtuber收到唔係自己色號都會搞giveaways啦
香港呢啲真係見錢開眼

嘩屌 好仆街
究竟呢啲垃圾派街坊既風氣幾時先會停

其實可能根本d pr 都唔care
佢地送就送左
佢地覺得有宣傳效果就完架啦
垃圾hk pr 同 beggars

屌 又拎試用出黎賣
可唔可以投訴

Sell埋俾堆pr

屌,人地外國youtuber收到唔係自己色號都會搞giveaways啦
香港呢啲真係見錢開眼

嘩屌 好仆街
究竟呢啲垃圾派街坊既風氣幾時先會停

其實可能根本d pr 都唔care
佢地送就送左
佢地覺得有宣傳效果就完架啦
垃圾hk pr 同 beggars

個個gif個咀真係7到
想點

以為自己似謝安琪其實似魚嬸咋
佢應該老左會係水魚個樣

同埋佢下巴勁假
有無整容前相分享

From
From apple daily~

個個gif個咀真係7到
想點

以為自己似謝安琪其實似魚嬸咋
佢應該老左會係水魚個樣

同埋佢下巴勁假
有無整容前相分享

From

肯定係同一個人?
整容西

From

肯定係同一個人?
整容西

似同一個人 但個下巴同鼻

From

肯定係同一個人?
整容西

似同一個人 但個下巴同鼻

隻眼都好唔同 個雙眼皮
有冇人識呢個cookingsiulam 幾年前靠賣macaron賺到fatfat 好多品牌成日比試用佢 但佢啲followers好多都係買番黎 㩒入去全部都係啲中東佬

都唔明點解咁都出明
有冇人識呢個cookingsiulam 幾年前靠賣macaron賺到fatfat 好多品牌成日比試用佢 但佢啲followers好多都係買番黎 㩒入去全部都係啲中東佬

都唔明點解咁都出名

都唔明點解咁都出名

佢幾年前賣macaron好賺架 跟住後尾開埋班教人整 上一次堂要300幾 一堂十個人 一日上起碼4-5堂 仲要日日都有堂 依家仲繼續賺緊 以前高登好似都有講過 但佢personal ig啲followers全部都係中東佬都成日收sponsor
屌 個金LING今月最愛唔打PRODUCT LIST
MASK明明PR送又唔講

條人之前有啲片講醬油蟹
明明係佢自己問題
但覆人個態度西撚度
屌 個金LING今月最愛唔打PRODUCT LIST
MASK明明PR送又唔講

條人之前有啲片講醬油蟹
明明係佢自己問題
但覆人個態度西撚度

唔好講咁多 推一推先
yaki個fd 個袋睇落好假 利申唔識分

佢唔用snow 自拍對眼真係細到睇唔到

呢條友又走返出嚟呃飲呃食
都唔明點解有人見到佢本人d試用仲會買
之前陸永太仲幫佢賣廣告
陸太個post有個扮係客嘅留言讚陳美玲間舖
屌 一睇就知係陳美玲本人留架啦
好憎人話自己似謝安琪呀!!!!!!
無論係水魚定件唔知咩gif

屌眼鼻咀面型都整過
你地覺得呢個如何 扮abc

屌眼鼻咀面型都整過

個樣假到震 yaki雖然都有整但都順眼過佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞