召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

我屌你老母咩 老泥m 啲pr係咪癲撚左 咁嘅垃圾廢青都送野

多撚到
tag晒咁多個牌子

屌 成日見佢一星期都大把禮物收 呢度應該好小部分 pr眼殘

究竟佢咩身份拎呢堆野? KOL?youtuber?blogger? 全撚部都唔係喎

之前好似有個post專係追擊佢 但之後比人話酸多過追擊

又扮自購真係屌佢地老母
冇人話mk丁嘅 好唔like佢
終於有新post啦
想問下大家點睇雪姨
我都係因為mkding先識佢
佢有啲片chok住聲 扮cute講野好難頂

其實雪姨幾歲?

唔係話第一代blogger咩?

睇下幾好搵吖
啲auntie都出黎r撈
冇幾耐就拍m巾廣告

我好唔鍾意雪姨
本身唔識佢 係睇其實beggar ig 先識
佢個樣好奇怪 把聲又
不過好似之前有絲打話佢好笑
但我真係睇唔落佢

好似幾好笑既 但個樣好怪 排牙好大

第一次見到佢 覺得佢好似羊

之前係隔離post先話完佢黎
未夠20歲已經月入3萬

我屌你老母咩 老泥m 啲pr係咪癲撚左 咁嘅垃圾廢青都送野

多撚到
tag晒咁多個牌子

屌 成日見佢一星期都大把禮物收 呢度應該好小部分 pr眼殘

究竟佢咩身份拎呢堆野? KOL?youtuber?blogger? 全撚部都唔係喎

之前好似有個post專係追擊佢 但之後比人話酸多過追擊

佢全職做Iger?
咁多個最唔鍾意係暗星同水魚同阿花。
阿花性格都黑人憎,佢仲係blogger果陣搞代購,
三催四請先肯寄,跟住又話寄唔到要面交,約好咗面交又話唔記得拎件貨返公司,所以比唔到我要改期,
我火都黎鬧佢,佢先肯真係比件貨我!

未夠20歲已經月入3萬

真係咁好搵
唔怪得咁多個都買名牌袋啦

未夠20歲已經月入3萬

真係咁好搵
唔怪得咁多個都買名牌袋啦

mkding 著衫好撚老 著到成個呀婆咁款
就算佢攞幾貴名牌袋都好,真係唔識欣賞
終於有新post啦
想問下大家點睇雪姨
我都係因為mkding先識佢
佢有啲片chok住聲 扮cute講野好難頂

其實雪姨幾歲?

唔係話第一代blogger咩?

睇下幾好搵吖
啲auntie都出黎r撈
冇幾耐就拍m巾廣告

我好唔鍾意雪姨
本身唔識佢 係睇其實beggar ig 先識
佢個樣好奇怪 把聲又
不過好似之前有絲打話佢好笑
但我真係睇唔落佢

好似幾好笑既 但個樣好怪 排牙好大

第一次見到佢 覺得佢好似羊

比你咁講一講,我又覺得好似
Eli嬸新upload個條vlog有人留言講佢條片拍得好求其 睇得好暈
佢就即刻駁可能你覺得點點點 所以先覺得唔同左
又話自己太耐無拍片又乜又剩 今次仲加左字幕

但其實佢有無睇過佢自己upload左既version
影咩都只係掃過咁錄一下
震到youtube個幫佢防手震搞到佢啲字幕都彈彈下
條片咁既質素都好意思為自己辯駁
Eli嬸新upload個條vlog有人留言講佢條片拍得好求其 睇得好暈

影咩都只係掃過咁錄一下

我覺得佢冇痴咁埋pkjenn好似順眼左

影咩都只係掃過咁錄一下

我覺得佢冇痴咁埋pkjenn好似順眼左

但係條片真係唔知想點
今晚viutv有大佬b
今晚viutv有大佬b

咩節目? 點解仲生存到
今晚viutv有大佬b

咩節目? 點解仲生存到

點解仲會有佢?
今晚viutv有大佬b

咩節目? 點解仲生存到

點解仲會有佢?

ko kol
個個jadelam生日姐
洗唔洗日夜提住
前世未生過日咩
有無人有睇頭先大佬B 上viutv個節目?

根本屌得唔入肉
係得邵子風屌得似樣啲

根本屌得唔入肉
係得邵子風屌得似樣啲

其實三個都唔係好識主持

根本屌得唔入肉
係得邵子風屌得似樣啲

其實三個都唔係好識主持

都唔撚知睇咗啲乜 死不悔改

根本屌得唔入肉
係得邵子風屌得似樣啲

其實三個都唔係好識主持

都唔撚知睇咗啲乜 死不悔改

如果係又要威又要戴頭盔個男主持做就好了
佢講野講得好到肉
未睇,有無啲濃縮精華可以分享下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞