召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
盡量都唔會係香港買什麼美容既野 益晒佢地

佢地好似唔止美容產品

睇alice蝦d試用都唔只美容產品

咩叫resolution

著到全黑然後問人點解會有蚊咬
會唔會on9左少少

會唔會on9左少少

見到個下心諗 做乜
解決方法咪解決方法,唔識咪用中文算囉
又想打英文,但係自己又冇料扮四條,搞到搵解像度幫手解決佢問感問題

見到個下心諗 做乜
解決方法咪解決方法,唔識咪用中文算囉
又想打英文,但係自己又冇料扮四條,搞到搵解像度幫手解決佢感問題

Sor 自膠
到底pr送野準則係點 係咪是但有張張相百幾個like, ig info有埋personal blog呢啲濕鳩野就送

屌我翻學個到有條豬都仆街千幾followers既都收試用去clinique event

會唔會on9左少少

呢條女啲片...
無字幕真係唔知佢講乜

會唔會on9左少少

呢條女啲片...
無字幕真係唔知佢講乜

其實黑色都唔係重點
係咁薄先咬到 大佬透晒肉
到底pr送野準則係點 係咪是但有張張相百幾個like, ig info有埋personal blog呢啲濕鳩野就送

屌我翻學個到有條豬都仆街千幾followers既都收試用去clinique event

有無人去咗今日個個supermarket?

會唔會on9左少少

呢條女啲片...
無字幕真係唔知佢講乜

完全唔好睇d片,唔知點解仲生存到

會員Bunny 姐嘅回應

邊個黎

邊個黎

邊個黎

寫到咁⋯接受唔到批評學咩人出黎「拋頭露面」又食又拎

佢好耐之前已經係咁寫
佢而家上返水 全部人好似都唔記得哂滾水浸con事件?

佢間con鋪執柒左 無人理?

之前上過去買con

想問點解chanchinlong同gif散左會變番chanchinlong散con貨?
即係之前ccl叫gif幫佢手賣?

呢個我真係唔知道
不過gif條臭閪試過係ig到放賣啲野 我個朋友見到就想買 跟住gif態度勁撚差仲post咗我個朋友嘅電話同相出黎 之後就比幾條女圍插條臭閪 個臭閪就搵咗佢以前男朋友出聲 最後班女屌到條仔講唔好意思叫佢放過個臭閪 件事都有幾年
[quote]

寫到咁⋯接受唔到批評學咩人出黎「拋頭露面」又食又拎

佢好耐之前已經係咁寫
佢而家上返水 全部人好似都唔記得哂滾水浸con事件?

佢間con鋪執柒左 無人理?

之前上過去買con

想問點解chanchinlong同gif散左會變番chanchinlong散con貨?
即係之前ccl叫gif幫佢手賣?

因為間shop根本就係ccl
[img]https://holland.pk/5vzo3in7[img]

邊個黎

邊個黎

Anges姐 之前係化妝post曲線貼自己sharing ig啲相 仲要有L'Oréal group既野係入面 已經比人屌架啦 後尾係追擊pkj post到又曲線自爆 show左自己personal ig個名 有絲打問 佢話係佢個fd黎 點知比我發現根本係佢自己曲線自爆 跟住踢爆佢仲串柒柒話多謝我幫佢宣傳 佢有youtube channel既 唔知搏咩啦 絲打想睇相 我可以等陣搵番
[img][url]https://holland.pk/5vzo3in7[img][/url]

邊個黎

邊個黎

Anges姐 之前係化妝post曲線貼自己sharing ig啲相 仲要有L'Oréal group既野係入面 已經比人屌架啦 後尾係追擊pkj post到又曲線自爆 show左自己personal ig個名 有絲打問 佢話係佢個fd黎 點知比我發現根本係佢自己曲線自爆 跟住踢爆佢仲串柒柒話多謝我幫佢宣傳 佢有youtube channel既 唔知搏咩啦 絲打想睇相 我可以等陣搵番

又係佢
睇嚟佢真係好想上位
[img][url]https://holland.pk/5vzo3in7[img][/url]

邊個黎

邊個黎

又係佢
睇嚟佢真係好想上位

幫佢一把
btw 人誰無過萬能key又出現

邊個黎

邊個黎

又係佢
睇嚟佢真係好想上位

幫佢一把
btw 人誰無過萬能key又出現

又係佢 Pkj no.2

邊個黎

邊個黎

仲有ponystore單野
佢撐對家,起對家ig下面留言,話ponystore態度差點點點
呢個唔係重點
重點係佢用佢另外一個ac認同番自己講啲野

邊個黎

邊個黎

仲有ponystore單野
佢撐對家,起對家ig下面留言,話ponystore態度差點點點
呢個唔係重點
重點係佢用佢另外一個ac認同番自己講啲野

點解可以咁柒
尋晚kelly鬧得我好啱

咁想上位 我幫你宣傳多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞