召集痴線西(2)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike

睇mira都唔睇sue chang 份人假到喊

Agger
態度既話我都覺得mira好啲
雖然對佢都冇咩好感

出埋書咁勁

鄭金公真係好勁 大家都係拍韓國野上youtube
Mira要住韓國劏房 一個係韓國間都都試試正正 仲有得做tvb節目
新移民嘅向上流技術真係好佩服

鄭金鈴話hku畢業 但小學level嘅英文都未讀準
art box都可以讀錯 同mk丁個oh my got有得fight
越睇佢啲片越覺得佢扮嘢

點入到kongu

可能有學校推薦

佢之前將個牌子Tarte讀做tarty, 有人留言問佢乜唔係讀tart咩,佢就話佢睇youtube d 外國youtuber都係讀tarty,我睇咗咁耐youtube都從未聽過一個外國人係咁讀囉
有spoon Chan 中學同d前度既合照

求圖🙏🏻🙏🏻🙏🏻

求圖🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我有好多

相比之下講韓風野 都係以前suechang順眼啲 mira都係差咁啲 但都叫好過金ling

Agger
雖然對佢都冇咩好感

出埋書咁勁

鄭金公真係好勁 大家都係拍韓國野上youtube
Mira要住韓國劏房 一個係韓國間都都試試正正 仲有得做tvb節目
新移民嘅向上流技術真係好佩服

鄭金鈴話hku畢業 但小學level嘅英文都未讀準
art box都可以讀錯 同mk丁個oh my got有得fight
越睇佢啲片越覺得佢扮嘢

點入到kongu

求圖🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我有好多

圖定老母呀

求圖🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我有好多

有就放啦
屌,水魚幫人紋眼線紋到人地差d盲
https://m.facebook.com/hkbeautyblackshop/photos/a.885927431438332.1073741827.874841462546929/1502526733111729/?type=3

我覺得水魚賤 但呢條友都唔好得去邊
你要人賠錢 對方要求單據證明正常不過喎點知你會唔會老作車程同車費先 我明當時情況危急(腫到咁撚樣都唔即刻去睇醫生又係on9)冇諗住攞返單 咁人地唔賠比你好正常姐
同埋賠償d野都係當刻傾定話係就係架啦 你想r多d賠償 咪叫老公果時唔好應成水魚嬸住你眼盲左又唔係聾左啞左
總結 水魚冇料扮四條開店收錢做生意柒就唔係第一日既事 仲盲中中走上去整 祝你好運囉

利申 預左比人話blame the victim
終於有人講個煩膠鄭金鈴 覺得佢好煩 係電視見到佢個旅遊節目都即轉台 塊面大撚到呢
唔怪得之一路睇金ling硬係有陣娘味咁 講野好似怪怪地
原來氣質真係難啲改
終於有人講個煩膠鄭金鈴 覺得佢好煩 係電視見到佢個旅遊節目都即轉台 塊面大撚到呢

我之前唔知佢乜水 但一聽到佢把死人聲就即刻轉台

個潮遊首爾係佢黎?

個潮遊首爾係佢黎?

好似係

做咩事

做咩事

做咩事

搞乜鬼

十五歲已經識利用傳媒令自己成名 好多人因為見到佢啲訪問所以突登買佢啲侵權帽 又比勁多錢佢

之前有人係佢啲片留言問佢呢單野 好似係啲小妹妹黎 好聲好氣問佢單野真相係點 類似對佢好失望咁
跟住佢又起哂剛 叫個小朋友讀多啲書 唔好聽人地講 有時間去圖書館睇佢出既書 會講返呢單野既真相
之後我先知原以為佢把炮到出埋書
平時都有睇下佢啲片 不過一直都覺得怪怪地 又講唔出
原來就係樓上絲打講個種永遠都洗唔走既娘味

大陸人係咁架啦

相比之下講韓風野 都係以前suechang順眼啲 mira都係差咁啲 但都叫好過金ling

Agger
雖然對佢都冇咩好感

mira有排係咁講蝗語 live又講
不過而家開左另一條channel就算

Mira係靠youtuber school d技倆先會多views 如果唔係點解佢咁多views但又感覺好似冇乜香港人識
果間乜乜youtuber school勁搵笨 好多人都有出post話佢地呃錢果啲
之前屌火雞姐果個咩星星都join左 又改晒名又出國語片想洗底咁

一見到有垃圾YOUTUBER宣傳WORLD YOUTUBER SCHOOL就一定unfollow同dislike
根本係直銷黎 你見佢地班垃圾懶好心咁話如果你有問題可以inbox我呀點點點
佢地每拉一個人報名自己就有錢收
利用自己既知名度搞啲咁既野
有啲入左既人都屌話入面搞既野其實係google都搵到既資料黎
個mira仲成撚日講蝗語 黑人憎到癲
佢地成班world youtuber school較高層 多人follow既都係圍威喂小圈子黎

world youtube school 係咩黎?
睇返gif姐既舊post 都幾柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞