LIHKG機械鍵盤集中討論區(26) 新手睇頭post 月月十套GMK

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想入手keychron k6
之前見有ching話放係shopping cart幾日
然後佢會 email send 個discount code黎
但我等左好多日都冇
GB Gmk Honey 係咪應該 ilumkb 入手?
中晒毒 pre-order 2套GMK
7月又有1套想買
另外等緊Canoe Gen2 再開團 睇下有無墨綠色
買咗咩同想買咩
巴打我你唔想等, 我有referral code
FRIEND-NWN8M73
10% off
但講真我覺得k6一般,佢到而家都未有軟件改keymap,65冇得改難用啲
你買咗咩
係google search discount code 就有啦
前幾日先用黎買k6
用緊60%鍵盤(loepold fc660c),想買手托有咩選擇
認真quality 好一般, 真係想玩機械式都係建議買番#1嗰D
俾你咁講一講, 有D 反悔tim...
用緊filco 茶, 想搵隻 hot swap 又無線keyboard 玩下
想買隻紅軸既靜音wireless keyboard,
五百蚊左右做唔做到
我正係order左
Kaiju 同 Botanical
等緊Hammerhead

做唔到 靜音軸偏貴
本身會用靜音軸嘅鍵盤已經好少,更加無可能500加無線
自推下
我係daily clack入 好似安全啲
想問Drop 既Standard Ship 用咩公司寄?
視乎係咩倉寄
大陸咪SF
美國咪USPS/Fedex(廢果隻)
唔該
我係個到買Halo ture
睇下寄香港大約用咩公司寄
睇佢名單有好鬼多間
7v or jules or both
諗緊both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞