LIHKG機械鍵盤集中討論區(26) 新手睇頭post 月月十套GMK

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
香港係咪冇Ducky Zero 3108 PBT?
有無大佬知
日本品牌Engineer ss-02 吸錫泵
香港邊到有得買
點免運費
開ac
買一套gmk嘅積分就差唔多夠換免運費嘅code
keychron k4
quality
detail see the keychron facebook page
key cap QC一舊屎
會卡住搞到有磨擦聲
焊接焊溶咗粒key cap照出貨

不了

kickstarter 見佢平平地又無線先買
咁要留返下次用?定即時用得
即時用唔到,你結完帳佢先俾code你
當然你有幾套想買,分開買的話,你買左第一套之後就可以用個code落其餘d set度
依家澳元低水,快手入貨啦
咁睇黎可以入晒Ashes同botanical兩套
小弟細個唔生性 幾年前買左Corsair
E家有幾個制有 double tap 問題
決心從良 考慮入返隻青軸 有冇燈都冇所謂了
死窮鬼預1K左右
想問 Leopold / Filco 係點一步到位法 ???
暫時靜係用過1隻機械鍵盤 求指點
質量對得住價錢,真係用到成世
75%係咪得kbd75
有冇啲產品可以有線轉無線
type c/micro 內置電池的手指?
一步到位有冇啲84鍵或者68鍵 推薦下利申:唔識砌 2000樓下
邊度有代砌?可唔可以講多啲
召喚樓主 想代砌
用到成世
E家隻Corsair用左4年咋 冇乜信心
我見Leopold 同 Filco 冇話出好多隻鍵盤
係咪去魔鬼度 搵岩價 試岩手感 睇岩樣 比錢就OK

不過玩玩下可能又會想買下新野玩
玩唔到成世都正常,但唔會係因為機械壞(應該話好少)
感謝你比信心我
搵日頂唔順/疫情好返D就去比魔鬼推下坑先
Leopold FC660C
試埋電容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞