LIHKG機械鍵盤集中討論區(26) 新手睇頭post 月月十套GMK

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
啪咗DIP switch
你啱
入套GMK 試咗abs 個feel 先
終於啪返o岩 thx
有無人之前有pre oreder percent.studio Volt
好似就黎出貨 想睇實際咩樣
Sp 官網有link share? thx
以家Holy Panda係咪定期都係Drop有開團?
見到有得買 但因為未試過唔敢買太多
如果係經常開我就買住110粒試試先
drop果d垃圾黎,要買去NK買Panda再去drop買Halo自己組
OK 錦再睇睇先
有咩分別
今次無pre lube 到
唔同模
同埋無pre lube housing,但stem有
Holy Shit
狗衝左,有無得refund
NK 好似咩panda 都無貨
要sd去問下,可能呢批又改良左呢
我狗衝咗
有咩分別
今次無pre lube 到
唔同模
同埋無pre lube housing,但stem有
Holy Shit
狗衝左,有無得refund
狗衝咗
苦主
如果係KBD67 mkii既話可以用VIA configurator
唔使flash, 係interface 即改即用
佢Set UnAlice 好鬼靚
https://esckeyboard.com/collections/frontpage/products/pom-jelly-keycaps?variant=31461510873172
Pom keycap 有冇巴打玩過下手感點
好滑,幾舒服
唔會點打油
正野黎 快d all in
有冇側刻透光既kaycap可以介紹下?諗緊砌套下燈位玩下但係好似冇咩keycap啱玩咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞