歡迎想砌模型o既巴絲入黎(14) 到底有女朋友一齊砌模型既感覺係點㗎

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
成班儲盒人士,懶就懶啦根本唔係砌野
呢部野冇玩過,六角機牙其實部部大細唔同,但統一1:24載具黎,應該冇1:100高達咁大。實際要check壽屋返官網。

上面巴打教用aa膠落手磨真係救得返好靚仔。
不過重手本身接大腿個角畀我磨滑左,有冇方法搞
左腳磨滑左,右腳冇磨到。
認同, 素組其實係好撚快
呢個真…
素組好快,如果怕技術差唔好睇…
與其要練模型技術,
不如點滿無視大法仲好。
乜撚野戒左模型,笑撚死,放棄就放棄啦,講到咁撚好聽
6mm 嗰啲?
https://www.google.com/search?q=%E8%8F%AF%E4%BF%A1%E6%A9%9F%E6%A2%B0

鴨寮街啲電子零件鋪有啲都有 $1-$2 呎
儲盒派 基本上放一年半載 冇位就要放返出去

我套PB EW MG 就係咁慢慢收返黎
每隻都係400蚊
專賣PB既鋪頭 每部PB 貴2~3倍
由你把口講出黎真係好撚有說服力
買Hasegawa果隻試下先
??

夾硬黎
AA膠加爽身粉銳化番佢
喺FB見佢賣呢件野廣告第一時間就係諗起細個玩BB戰士ZIP廁紙落D關節到
正如上面話齋咩用品加模型兩個字都可以賣貴D
我包水喉膠布...
操作好似好難,我決定暫時無視就算
人愈大真係好易流失啲熱情
又唔係既
始終 人大左 娛樂方式多左
模型 就算我都講唔埋 我會砌幾耐
不過女朋友 寧願我留係屋企乖乖砌模型 重安心
又CHECK小D 我又可以成日理直氣壯咁買玩具砌

我都算係肺炎季候鳥黎
房先得4隻模型 (賣左1隻)

未砌既盒已經堆撚左7盒

有冇巴打見到有鋪頭賣緊呢枝Gundam Marker EX XGM03 Metallic Red
見日本話2/3 出 但好似仲未見到有
屌又撚單身狗
到底俾女朋友check 我係咪係屋企砌模型既感覺係點㗎?
砌隻FAG,配個嬲嬲樣,然後黑口黑面坐係你枱頭監撚住你砌野
大概係咁
你同我收聲呀
大家唔好ff女朋友同你一齊砌模型好開心啦。
我女朋友一掂我隻rg就扭斷左佢條腰。
然後仲話:咁弱既?
仲要上水貼同加燈
好攰呀
一部吹到太大既機
仲要賣得唔平
試下車
我都有興趣,不過係另一隻拉花嘅gt3
留名等睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞