歡迎想砌模型o既巴絲入黎(14) 到底有女朋友一齊砌模型既感覺係點㗎

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
144 EX-S Gundam
買工具 真係會買上癮
咁就460
UC改件?
枝油冇買到
1/100 mg
[url] fu至这行话$FTyO1TVNJCY$转移至👉τаo宝аρρ👈【【AOK模型】高达 MG 1/100 EX-S EXS 1.5 GK改件 白模】;或https://m.tb.cn/h.VeNRXiJ?sm=159b33 點击鏈→接,再选择瀏覽●噐○咑№亓 [/url]
我都冇買過呢d,買電鬚刨果陣送左支油,是但用黎滴下自己把剪就算
我見福利 fb有post出 好似幾正咁 就買左 唔識用其實
除非你好大手汗,唔係邊洗買
初學玩左幾隻RG
想買盒MG AILE STRIKE RM
知唔知市價係幾多?
毒撚唔識野
還定收銀哥哥話 用係其他翁都OK 我拎黎清潔下把金剪
https://www.youtube.com/watch?v=63fpYIjLp9U&t=204s
睇片REVIEW 好過我E D垃圾SHARE啦
唔係架...
除左手汗,住海邊都有影響,我住海邊,有把垃圾剪十年都唔用一次,同把金剪一樣狂生鏽
用得神剪 你當佢消耗品好啲 唔可以撬 我買到第三把
是但乜油都ok 有人用花生油 有巴打擺喺度一排都發黑 記得用完笠返個套
用咗一年左右
未見氧化
原裝皮套 套住就算
冇任何保養動作
依支野基本上如果你隻手掂過把剪既刀口位你就應該要搽,新版一支做哂防銹同潤滑好方便,我用舊版係一支潤滑油一支防銹油
我第一把崩咗嘴 但後段重好利 照用
我把金剪 19年頭買 到E家 黑左忽 但又唔識搞
重用到 好好剪 但黑左忽好無癮
今次神手先買個保養油
影上嚟 一般幼砂紙揩兩下 或者wd40 抹吓ok
wd40抹完最好乾淨紙巾抹乾 唔好殘留
唔識磨就唔好自己磨 有機會磨到兩邊鋒口對唔齊
唔知咩漬黎
用wd40抹過 唔work
嘩我屌我屌我屌我屌,呢個post 係咪想閃撚盲我為止
咁多坑嘅 真係想搞 可能銅絲刷先刷得甩 不過有機會翻發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞