歡迎想砌模型o既巴絲入黎(14) 到底有女朋友一齊砌模型既感覺係點㗎

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
真係痴撚線
成世人平日冇咩運行就係有生命危險啲Moment永遠好dramatic
試過俾人用霰彈槍指(唔係上年嘅事), 試過差啲喺山頂凍死
平生大概有6,7次同死亡刷身而過
其實諗真啲係死好命定係當黑呢
喂你又join埋佢哋嚟迫害
巴打正解
乜撚野霰彈槍指 巴打你有無咁撚傳奇
真正砌死人

你地邊個有女朋友男朋友既
自己走啦
我唔想搞大件事佢
長話短說, 廢事離撚晒題
以前我喺德國讀書嗰陣miss咗個郵包, 係本法文書嚟
咁我就想去間速遞公司到白撞睇下有冇得拎
點知google map呢就老點咗我去個聯邦禁地(我事後問一個講英文嘅意大利人先知)
但唔知點解個食Q一開始冇截到我, 我走返出嚟諗著問路嗰時佢就發晒癲
佢同事仲拎咗支雷明登咁嘅嘢出嚟指撚著我,之後一輪咀講當地嘅德文方言
我嚇到鳩縮諗著窮盡我所識嘅德文話佢知我唔知咩事, 因為佢唔識英文
但諗諗下唔掂喎, 我講錯佢射柒我點算咁就一路鳩up啲英文
對峙咗幾分鐘後佢就踢咗我走
痴撚線
咁都得 會唔會佢後尾俾人捉去槍斃
我記得俾MP5 指過 係澳門坐的士 同條夜總會識嘅女去氹仔食飯 俾好似特警查車 當時唔識驚 後來諗返 如果條女係過期或者身有屎 都幾大鑊
唔撚知
總之執返條命, 自此唔再完全信晒google map
瘋狂搵路牌
空運公司有可能係機場禁區入面
唔係啲咁明顯唔去得嘅地方嚟
嗰到係我屋企對出3個字腳程嘅一個營地嚟(我入到去先見到)
我當時住喺一個多瑙河邊嘅極up dum小鎮
都未出村就可以咁撚痴線
真係痴撚線
成世人平日冇咩運行就係有生命危險啲Moment永遠好dramatic
試過俾人用霰彈槍指(唔係上年嘅事), 試過差啲喺山頂凍死
平生大概有6,7次同死亡刷身而過
其實諗真啲係死好命定係當黑呢
乜撚野霰彈槍指 巴打你有無咁撚傳奇
長話短說, 廢事離撚晒題
以前我喺德國讀書嗰陣miss咗個郵包, 係本法文書嚟
咁我就想去間速遞公司到白撞睇下有冇得拎
點知google map呢就老點咗我去個聯邦禁地(我事後問一個講英文嘅意大利人先知)
但唔知點解個食Q一開始冇截到我, 我走返出嚟諗著問路嗰時佢就發晒癲
佢同事仲拎咗支雷明登咁嘅嘢出嚟指撚著我,之後一輪咀講當地嘅德文方言
我嚇到鳩縮諗著窮盡我所識嘅德文話佢知我唔知咩事, 因為佢唔識英文
但諗諗下唔掂喎, 我講錯佢射柒我點算咁就一路鳩up啲英文
對峙咗幾分鐘後佢就踢咗我走
痴撚線
我記得俾MP5 指過 係澳門坐的士 同條夜總會識嘅女去氹仔食飯 俾好似特警查車 當時唔識驚 後來諗返 如果條女係過期或者身有屎 都幾大鑊

側側搏又迫害
喂呢生生死死既濕碎野咪咁上心住
我地要主力聲討有女人士虐待單身狗呢件緊要事啊!
而家模型易入坑好多
巴打放下屠刀啦 回頭是岸
砌模型砌到燃燒生命
買完龜泵先發現原來隻野氣壓仲低過匠心社隻usb泵
請你認清邊個屠緊邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞