歡迎想砌模型o既巴絲入黎(14) 到底有女朋友一齊砌模型既感覺係點㗎

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
擺明引人講呢句啦
我會叫你好似上幾個POST某個名人咁磨平佢
想問下點解似2d

重可以點執執佢唔好叫我 斬掉重練

第二次做舊 盡左腦力

上多層wash?
玩av 油?
記住開稀d,大概係水同糖漿中間既稀度啦
搞到我都想MAX3換返德國槍
浩盛問下拍賣網遙控坊另外 AF186香港買都780
淘寶暫時都無哂貨同唔知幾時運到過黎 一係就高級少少601G
想買支新模型 鑷子

有冇巴打 有推薦
上網睇就ustar dspiae 田宮 咁

有冇邊隻 高cp值
主要砌高達
問題係香港貴 淘寶買唔到
香港780咁不如加多少少買個靚少少

好耐無貼嘢
流架 你問佢 佢答唔到你確實既日期 我間間都問過哂咁濟
同埋我收到風好多人中港車都唔接單 運落黎香港可能更難
因為太重手,
應該自然有D高光陰影都打走埋,好似漫畫咁
我覺得唔洗重做,
整個花園場景,然後好似高達00 ED咁擺,靚哂
https://www.youtube.com/watch?v=2hv5sgsnHjY
想問吓噴透明件有冇啲咩要注意?

唔該巴打

重手 係因為WASH得太勁?
可唔可約略分享下 高光位 判斷方式??
(或者 講講 我蓋過左既位 係邊 唔太識睇)
頭POST有好多有用資料既
https://www.facebook.com/nanxnac/photos/a.430429607000607/460002070710027/?type=3&theater
我都唔識咁多,一齊學下野咋
Af186絕對夠用
MAX3換唔換0.2 ultra 好
我都好驚會塞槍
砌嘅第二隻高達
短期唔再全隻改色
油錢都夠買多2-3盒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞