歡迎想砌模型o既巴絲入黎(14) 到底有女朋友一齊砌模型既感覺係點㗎

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
呢排咁濕 開冷氣上光油得唔得?
巴打做乜咁睇唔開
記得有鬼仔用火酒 甘油 自己溝 好平 好似整槎手液咁
佢係唔好彩左係獨角女友之後先上來問
無辦法喎 以前一係自己試 一係問朋友 一係寫信去模型雜誌問 來回好彩一兩個月

以前真係試㗎𠾵 甲醇開田宮水油 洗甲水 松節油 乜都玩過

不過田宮改配方差不多肯定 有啲係因為法例唔俾用某啲化學品 有啲可能係新化工產品 田宮水油𠵱家隻味都唔同咗 當初係有陣好怪嘅味 後來買啲就好聞啲 近年無買 唔知乜味
我諗住用郡士新水性應該唔會中毒死掛
最緊要隻野砌完出黎靚仔
喱個post真係好撚溫馨
成班麻甩仔教人哋條女點樣氹自己條仔開心
啲教學隨時有用過感情台啲叫春post
]
食完飯分享下我當年「差啲死」經驗
Uv 燈照偽鈔嗰啲唔知得唔得
最緊要有絲帶
一試便知龍與鳳
https://www.youtube.com/watch?v=vXesNU9iUF4
有冇依d做法既教學 想學
話說當年仲係初中, 第一次買油返屋企油
有少少感冒, 本身已經有少少發燒, 食完藥依然堅持要玩下
仲好記得當時懶得擰嚟擰去, 啲thinner同油開晒蓋咁油
整下整下嗦到暈咗, 趴咗喺地下到
跟著我老豆打電話俾我問我食唔食燒味響醒咗我
嗰陣仲頭重重咁, 應該倒地嘅時候撞到, 好撚辛鳩苦, 睇返個鐘大概暈咗一個字多啲

痴撚線諗返轉頭真係好撚危險, 如果我老豆唔打俾我可能已經死撚咗
唔死都嗦壞腦
趴左係地下呢句好好笑
我上天文台睇有排都濕 哭𠹌左
頭先去ssp 落雨 前幾日噴油性光澤 ok無問題 都好滑
盞舊嘢壞咗 屌
好險 巴打好大命 唔係個電話打嚟 可能會出事
如果消光個啲係咪唔關事?
好耐無用噴罐消光 唔清楚
佢唔係毒撚
佢負責研究啲毒撚
我女朋友鍾意幫我用marker 油顏色同滲線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞