17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
依到有無scope巴絲?

咁睇唔開咩
有無人收到ou adv year3嘅offer?

收到cinematic design year2 offer
原本報year3比year2 offer我
諗住reject
2.幾 報cie完全係哂錢既行為

收到cinematic design year2 offer
諗住reject

adv仲on9 勁多人得year1
btw有其他offer?

諗住reject

adv仲on9 勁多人得year1
btw有其他offer?

聽個interviewer講話未開始收jupas個班,依家收哂non jupas year1先,所以大把位入,好似每科80個位

Year2, 3 得幾個位比non jupas甚至可能無位入
利申: 我gap year 都係得year2 offer
唔知依到有冇人報左CIE
如果有既話,不妨入BU CIE Top-up TG group
不論係已有Offer既你,或者係未有Offer而等緊既你,都歡迎入黎吹下水,交換情報
Link:
t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA
希望見到各位

我咁諗囉
買六合彩都係晒錢
點解唔用黎賭個offer
300蚊唔係賺唔番
一日part-time都係番到
有無speed巴巴絲打
有無speed巴絲打

我咁諗囉
買六合彩都係晒錢
300蚊唔係賺唔番

Interview都冇
有無speed巴絲打

Speed見
有無speed巴絲打

Interview offer都未有
依到有無scope巴絲?

咁睇唔開咩

真係咁差咩
有無speed巴絲打

巴打你報咩科?
一定好快會有
有冇cie srl 既消息?有冇巴絲打外校生入左?
其實多唔多人讀speed?
有冇cie srl 既消息?有冇巴絲打外校生入左?

同問,我都等緊
黎緊入cie同學 有幾樣要注意
1)外校生要補至少2科pe 加3科ge
即係原有8萬幾學費外再交多萬幾 所以條數2年讀落好襟計
2)設施黎講 wifi訊號一向都比好多同學插
好多時係學校用手機 都要用自己數據
3)唔好期待咩ulife 呢度只有讀書 如果唔想一個sem讀得辛苦 可以係summer補ge 即係全年讀書無限loop

利申:yr3
其實多唔多人讀speed?

3)唔好期待咩ulife 呢度只有讀書 如果唔想一個sem讀得辛苦 可以係summer補ge 即係全年讀書無限loop

唉,多 2年asso life diu

我灰左
算啦 鬼叫自己唔係叻仔
有無speed巴絲打

Dm 聽聞5月先會有

唉,多 2年asso life diu

我灰左
算啦 鬼叫自己唔係叻仔

都係求攞張bu cert姐

我咁諗囉
買六合彩都係晒錢
300蚊唔係賺唔番

Interview都冇

睇下報咩科啦 cie係business個邊收得特別高 其餘都okay

我咁諗囉
買六合彩都係晒錢
300蚊唔係賺唔番

Interview都冇

睇下報咩科啦 cie係business個邊收得特別高 其餘都okay

入得CIE. 都有大半個UGC身影
CIE學生 其實唔使咁睇少自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞