17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
btw SPEED unsuccessful左我

有冇其他offer

未有 尋晚連珠海都要撳埋
唉屌成世人最濕鳩都係今次

樹仁好d喎⋯⋯ou冇左?

ou冇回音住 唔通仲on99咁等佢派yr2 entry俾我咩…
樹仁要等7月中去寶馬山 仲要得yr2 entry(有學費津貼嘅…) 唉

有冇其他offer

ou冇回音住 唔通仲on99咁等佢派yr2 entry俾我咩…
樹仁要等7月中去寶馬山 仲要得yr2 entry(有學費津貼嘅…) 唉

我果時係8月中先收到offer 食ugc n手飯果班有唔少會放
恆管YR3同樹仁YR2 大家點揀

咩科

有冇其他offer

ou係問完你要唔要year2兩星期後先正式派比你
有時甚至更耐 我嗰陣等左三個幾星期

y3快啲出黎做野算啦
cccu文科 2個sem 2.7gpa
過埋year2報邊個top-up最穩陣/推薦
求指點
利申:但求有書讀

冇話邊個穩陣 但早報早著數就真嘅

過sem3就報?

ou第一輪,2.7都穩既

派到year幾
有無人4月頭報edu u既health education 但已經收到offer ?
突發
Polyu award Product Analysis and Engineering Design出左Offer

有冇其他offer

我果時係8月中先收到offer 食ugc n手飯果班有唔少會放

8月中…
快啲出俾我啦我未想還學費住 (尋日收到信)

有冇其他offer

ou係問完你要唔要year2兩星期後先正式派比你
有時甚至更耐 我嗰陣等左三個幾星期

即係快極都6月尾
好 thanks智美絲打
cccu文科 2個sem 2.7gpa
過埋year2報邊個top-up最穩陣/推薦
求指點
利申:但求有書讀

冇話邊個穩陣 但早報早著數就真嘅

過sem3就報?

ou第一輪,2.7都穩既

派到year幾

你in得正常都有yr2既,讀返相關既科可能會有yr3,不過最後都係任prof.決定
幫人問,bu cie之前比左offer佢,冇accept到
7月仲可唔可以食回頭草?
定已經唔會考慮

速大un人

我都係
Speed early round unsuccessful咗
再報second round機會大唔大

速大un人

我都係

唉終於有伴
去左珠海入紙
人地不知幾快手 下星期有得in了
去左珠海入紙

巴打本身讀咩科??
去左珠海入紙

巴打本身讀咩科??

噢 我本身讀開media嗰邊
見佢有個跨媒體嘅就狗衝報左先
去左珠海入紙

巴打本身讀咩科??

絲打之前無報cie?
去左珠海入紙

巴打本身讀咩科??

絲打之前無報cie?

有無報
去左珠海入紙

巴打本身讀咩科??

絲打之前無報cie?

有無報

冇 太遠太貴真心不了
又唔係cie asso 補PE GE credit補到仆街
珠海係咪唔收year3 entry

新聞話收

收 仲好歡迎 有朋友入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞