17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
想問有無人知Liberal and Cultural Studies written test係中定英,同埋大概出咩?
同埋Poly 的Applied and Media Arts interview通常問咩

求解答

幫你推下啦
利申:前年in完

今日reject 接實

2.61 翻譯科 可以報咩?
只求有書讀。
報左hsmc ou都無interview

scope / speed

OU正常都會有interview架喎

報左year2同3都無
只求有書讀。

咩cc? 有fd同你情況相似但有offer

Cccu 佢依家點?
只求有書讀。

Cccu 佢依家點?

有hsmc eng offer
只求有書讀。

Cccu 佢依家點?

Speed 正常都收
Scope 就點撚樣都收
只求有書讀。

Cccu 佢依家點?

Speed 正常都收

咁Scope係咪應該等出埋SEM4 GPA先報,唔洗太急?
只求有書讀。

Cccu 佢依家點?

Speed 正常都收

可以嘅
報咗speed 先喇但係點都
Speed 好過scope
只求有書讀。

Cccu 佢依家點?

Speed 正常都收

可以嘅
報咗speed 先喇但係點都
Speed 好過scope

岩岩報左,多謝你地意見。 希望大家都有心儀offer
想問有無人知Liberal and Cultural Studies written test係中定英,同埋大概出咩?
同埋Poly 的Applied and Media Arts interview通常問咩

求解答

幫你推下啦

今日reject 接實

巴打之前幾時in? gpa幾多?
有無人in過cie嘅MSC
求問會點in
求問會點in

有無人知speed再上ugc既機會高唔高

之前聽hkcc 我嘅programme leader講嘅
你係邊緣位3.1-3.3無offer就用asso成續再報多次同報啲水泡科

用speed報non jupas好多都唔會考慮

你意思係讀一年speed 再tran 去ugc
未聽過有人咁做

你意思係讀一年speed 再tran 去ugc
未聽過有人咁做

其實得唔得

知有人做到 asso gpa3字頭 speed 爆4入返yr3 ugc
Speed同OU大家點簡.

另外. 有冇人有HKBU SF BCOM ACCT offer/interview
長期in progress. 係咪派哂?

另外. 有冇人有HKBU SF BCOM ACCT offer/interview

Ou,你有信心會好勤力,畢到業 就一定係OU

Ou,你有信心會好勤力,畢到業 就一定係OU

Speed好過ou我覺得
求問會點in

in過 reject左offer
我有帶portfo
都係問d大路野
自我介紹 睇你了唔了解呢科 傾下portfo
求問會點in

in過 reject左offer
我有帶portfo
都係問d大路野
自我介紹 睇你了唔了解呢科 傾下portfo

有其他offer?
你幾時reject?
有無人係in完cie未收到offer?

求解答

幫你推下啦

今日reject 接實

巴打之前幾時in? gpa幾多?

過3 .3直出
有無人係in完cie未收到offer?

me cie sp 4月19 in完到而家未有消息
有無人知IN Bachelor of Science (Honours) in Applied Sciences (Health Studies) 會問D咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞