17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有無人知IN Bachelor of Science (Honours) in Applied Sciences (Health Studies) 會問D咩?

Speed 的
開左個BU CIE Top-up degree 情報台 Telegram group
不論係已經有offer既,或者係未有offer而等緊既
都歡迎入黎吹下水,交換下情報,希望見到各位!
Link: https://t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer
https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update. (完sem會sort好唔同institution)

希望多多支持!
想問下填左係2017-2018 OU offer資料庳既巴絲打係報YEAR幾?
OU creative writing面試形式係點
出路如何
出路如何

OU講咩出路丫
利申OU

如果grad唔到 bu sf 會唔會退留位
出路如何

OU講咩出路丫
利申OU

師兄對cinematic design個科點睇

咁快知grad唔到
巴打你bu sf邊科

咁快知grad唔到
巴打你bu sf邊科

考完覺得收左皮
Hrm

咁快知grad唔到
巴打你bu sf邊科

考完覺得收左皮
Hrm

Pass都meet到condition 定啲黎

咁快知grad唔到
巴打你bu sf邊科

考完覺得收左皮
Hrm

好似pass都成問題咁

咁快知grad唔到
巴打你bu sf邊科

考完覺得收左皮
Hrm

好似pass都成問題咁

其他科完全冇問題
速大apply完幾耐之後先出interview?

有準備畢業的同學

幫手填下張form

幫手填下張form

填左

In個陣問左啲咩?

In個陣問左啲咩?

收到ou yr2 offer,但要一炮過比3萬幾。edusf又要等gpa出先知得唔得 有冇人有試過咁定硬食好,edusf考完final覺得個offer危危乎
收到ou yr2 offer,但要一炮過比3萬幾。edusf又要等gpa出先知得唔得 有冇人有試過咁定硬食好,edusf考完final覺得個offer危危乎

咩cc咩cgpa同有冇報cie,speed?

Ou邊科?
我都係比year2 offer

Ou邊科?
我都係比year2 offer

edu sf邊科?
一次覆晒上面,hkcc 2.9x,ou social science, edu gcs 有speed offer

有冇人申請過ou defer 求經驗求解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞