17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
恆大有亞研offer 16號要交錢
但係想繼續等ied gcs
恆大有亞研offer 16號要交錢
但係想繼續等ied gcs

我本來今日都要交hsmc $5000 但冇交到
[樹仁history yr2 interview]基本上我都上網睇過一輪,大概都係自我介紹、問點解想讀歷史、睇開啲咩書、鍾意咩歷史人物同current issue咁,我都prepare好晒了,係衣著未肯定駛唔駛著Suit, 想問下我仲有咩漏?

巴打我16號in 啊 我諗住smart casual 去
報左cie 第2輪 ICM
今日收到話係waiting list
Cgpa 3.14 係咪都無機
Bu cie第二輪申請in都無in就入左waiting list ,係未無望 我報左icm

巴打同路人
Ou advertising 大家點睇
報左year 3 仲未有消息
有無人有報scope既marketing
Scope係咪好易入

有報過 但放走左個offer了
其實個interview真係有點hea
你睇番第一版google form 我有寫點in的

你幾時報?佢手腳好慢架
Bu cie第二輪申請in都無in就入左waiting list ,係未無望 我報左icm

巴打同路人

你幾時報?佢手腳好慢架

5月頭報 係咪有排等
Scope係咪好易入

programme 簡介即係點
用英文?
唔該你先
Scope係咪好易入

用英文?
唔該你先

係咪點都照着suit
Scope係咪好易入

用英文?
唔該你先

係咪點都照着suit

係,著suit 可以唔著 西裝褸
點睇Speed Marking and digital strategy
offer已有,但有家累,諗緊考海關/入境/消防定讀埋佢

想讀就sd啦,另外再報ou,可以博edusf yr1
報左樹仁psy 天日in 有冇巴打知會問咩

同埋樹仁呢

同埋樹仁呢

請問non jupas 報樹仁係咪要7月親身 去本校報?
Scope係咪好易入

用英文?
唔該你先

簡介 = 佢講番個prog讀乜鳩…

你幾時報?佢手腳好慢架

5月頭報 係咪有排等

我報photo都等左成個月先出interview
interview係兩三星期後嘅事
出offer又再等多個零月
咁…你可以計下幾耐
請問non jupas 報樹仁係咪要7月親身 去本校報?

係 佢個報名日誌講左
五月前先有得online報名之嘛
有無人知cie 傳理收幾分

點搏? 同dse一齊in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞