17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
In完係705

我直去直in唔洗等

哇 咁幾好 我嗰科坐到lift口 so9sad

Walk in 都唔洗等 估唔到毒撚科無人讀

Provision offer 係點?

未見過喎 我都想知咩黎

拎完我走左
唔通係transcript or walkin問題?

provision喺呢度解臨時
佢地再對多次資料有冇error就出正式嘅conditional offer (睇字面大約係咁解
btw 恭喜定先

provisional喺呢度解臨時
佢地再對多次資料有冇error就出正式嘅conditional offer (睇字面大約係咁解
btw 恭喜定先

btw 恭喜定先

多謝絲打一路嘅解答同祝賀

我無奈到最後要讀top up
Btw如果今個sem科cal F左 一樣無得讀

btw 恭喜定先

多謝絲打一路嘅解答同祝賀

我無奈到最後要讀top up
Btw如果今個sem科cal F左 一樣無得讀

又唔好咁講 讀個degree其實方便啲升職姐 我覺得
幫你祈福 希望你科cal大步檻過
Under consideration
Under consideration

me too
想請問有無巴絲in過CIE嘅creative writing?
或者有無朋友讀緊可以幫手問下
1. Written test咩題目?
2. Interview會問啲咩?
有咩tips/指導下小弟
唔該各位大大
速大acct有offer

恭喜

有無同學仔
冇有冇巴打知thei non Jupas 幾時出通知或者點交最後知個sem transcript比佢知我pass

恭喜

有無同學仔

Btw有無速大淨係收到email offer無寄到信

希望有HKU EE offer 啦
喵吱吱喵收到email未
有冇人有edu sf gcs offer

收到 想我入yr2 entry
不過我再等下速大咩環境先
屌早知written test鳩寫啲嘢 原來佢係睇題數而俾offer 好似係
不過ou photo問埋啲western art真係祝佢日日俾狗屌

恭喜

有無同學仔

Btw有無速大淨係收到email offer無寄到信

me,商科第一輪報咗唔使面試,兩星期就收email,無收過信
我想問一問宜家報bucie sf 有冇機會有interview ,offer?

屌早知written test鳩寫啲嘢 原來佢係睇題數而俾offer 好似係
不過ou photo問埋啲western art真係祝佢日日俾狗屌

吓,真心咩,邊個話睇題數俾
我想問一問宜家報bucie sf 有冇機會有interview ,offer?

報左先 唔報一定無

報左先 唔報一定無

請問八
巴打知唔知有關bucie 嘅野?

31/5 deadline
搏一搏,快!

吓,真心咩,邊個話睇題數俾

寫完名之後嗰兩行咪講左如果想入yr2就答2題 想入yr3就答3題 咁我淨係答左兩題…咪淨係收到yr2 entry囉 咁推斷冇錯啦可?

31/5 deadline
搏一搏,快!

OK thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞