17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇人收到edu gcs同lse offer

我有朋友12月in 完 gcs 之後已經收到offer
我上個月去in 到宜家都未有回音
等教大Gcs等到望穿秋水啦
啱啱收到bucie social policy offer😛😛
啱啱收到bucie social policy offer😛😛

求填表
就黎突破60個reply
有冇人收到edu gcs同lse offer

我有朋友12月in 完 gcs 之後已經收到offer
我上個月去in 到宜家都未有回音

睇黎ied真係早報有著數 我都係3月in 未有回音
依家yr1都殺
我想問下大家
小弟係讀jupas cityu asso
Gpa2.3到
係engine科
有冇咩可以報架?
有冇咩degree可以比我d小薯呃學位
聽講award同speed都收皮?仲有咩top up可以報?

Thei啦
利申:同 program
岩岩收到cie email 話我係waiting list
係咪皮已收
係咪皮已收

唔係
代表好大機會有
實有人唔要offer
岩岩收到cie hrm offer
但要補好多科make up course 好貴
係咪皮已收

好過冇...
in左成個月 email都冇封
係咪皮已收

邊科啊巴打
係咪皮已收

邊科啊巴打

Environment and resources management

make up course 幾時有得上/報😵😵

吾見有話幾時有得報 應該開學前會通知🤔 我諗第一個sem就開始讀得
樹大上晒新聞gpa2.5都有首年學費減半
老老豆豆佢仲有無認受性
我冇interview過但係係waiting list係咪凍過水?

我都收到啊 巴打 make up 要11unit
即係要比多萬幾
而且仲未計讀普通話果d uhit
好似未開學已經要比多2萬幾咁
樹大上晒新聞gpa2.5都有首年學費減半
老老豆豆佢仲有無認受性

no

吾見有話幾時有得報 應該開學前會通知🤔 我諗第一個sem就開始讀得

留個tg 相認下呢..今日收到cie hrm offer
想問下意見
如果我有edu sf LS offer 同樹仁psycho n counselling offer 我應該揀邊個 唔該各位巴絲

求意見
有無邊位巴絲in過CIE marketing
好想知會大約問咩 :~
有無邊位巴絲in過CIE marketing
好想知會大約問咩 :~

我frd同我講,問過uber依類share economy
然後叫佢地唸有咩類似idea 可以contribute the society...
佢鳩嗡老麥整個自修室 幫到啲學生考dse, 又可以幫McDonalds提高revenue

第二題唔記得問咩

最後問你有無咩問題想問

留個tg 相認下呢..今日收到cie hrm offer

相認下 @Wkkjz
有冇人報左Ou social science applied econ?
有冇人報左Ou social science applied econ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞