17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇恆管MARKETING朋友

利申報左marketing 但interview都無 是咪放棄得

你幾時報架
我報完之後幾個禮拜就有offer
in都唔洗in

想問巴打gpa幾多?

利申報左marketing 但interview都無 是咪放棄得

個科係咪叫BBA-MGT?宜家先報會唔會太遲

個科係咪叫BBA-MGT?宜家先報會唔會太遲

唔會,開到八月
有無巴絲打知道speed新開嗰科building engineering management讀唔讀得過
之前收到offer但reject左
依家仲未有ugc offer先後悔點解當時唔比左留位費先

依家仲有無得報topup 好驚無書讀

巴打我都有offer 而家仲有得報嫁

Full time定part time mode

Pt 你呢

你係讀mech?

https://t.me/joinchat/AAAAAEQ0WXLQw4SLTojPqg

岩岩開左group speed BEM & surveying

你幾時報架
我報完之後幾個禮拜就有offer
in都唔洗in

想問巴打gpa幾多?

接近3
呢個post咁少人講嘢嘅

大部分人都有offer就無人推架啦

有啲唔關自己科嘅事都唔知點插嘴

呢度同NON JU個大POST好大分別 但係又唔多見NON JU個POST問TOP UP嘢

呢度同NON JU個大POST好大分別 但係又唔多見NON JU個POST問TOP UP嘢

可能因為top up都無咩教到

未玩過SF interview 只能幫大家sort好個table

巴打我都有offer 而家仲有得報嫁

Full time定part time mode

Pt 你呢

你係讀mech?

https://t.me/joinchat/AAAAAEQ0WXLQw4SLTojPqg

岩岩開左group speed BEM & surveying

可能因為top up都無咩教到

未玩過SF interview 只能幫大家sort好個table

嗚嗚 感謝求人巴

有呀…我見過一個…
結果冇人睬佢 慘

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

唔一定嘅 讀SF都可以拎獎學金幫補返 同埋將來努力D搵錢

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

真係咁勁可以讀到有獎學金而家就唔洗讀sf

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

SF競爭冇咁大嘛 我都有朋友係ASSO果時唔高分之後拎到

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

拎獎學金係最少咩gpa

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

拎獎學金係最少咩gpa

有好多唔同 淨讀書既話 3.5打後都有可能有 如果冇乜人報既 3.3都有機

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

拎獎學金係最少咩gpa

有好多唔同 淨讀書既話 3.5打後都有可能有 如果冇乜人報既 3.3都有機

3.3 ugc都可能入唔到
竟然有機會拎獎學金

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

拎獎學金係最少咩gpa

3.3 ugc都可能入唔到
竟然有機會拎獎學金

咁又唔係咁講 普遍來說上到去之後個gpa冇ASSO咁易拎(當然都好睇人啦)

點解既?

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

拎獎學金係最少咩gpa

其實有啲大陸學霸走黎讀書⋯
書就讀到好勁,但位太少,都要迫住讀SF degree

聽過3.9x 要讀HKBU sf acct
但佢咩extra curriculum 都無玩

讀完兩年asso
最後竟然要讀sf
覺得好撚哂屋企人錢

拎獎學金係最少咩gpa

其實有啲大陸學霸走黎讀書⋯
書就讀到好勁,但位太少,都要迫住讀SF degree

聽過3.9x 要讀HKBU sf acct
但佢咩extra curriculum 都無玩

真唔真啊
3.9 year one都走到喇

點解既?

係咪scope
個人認為cie 同speed 唔收先揀scope
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞