17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
hkcc cgpa 3.18 報左polyu award係咪唔會有interview

你補左咩科?正常都出左

HM同Event
開左個BU CIE Top-up telegram group
不論係已經有offer既,或者係未有offer而等緊既
都歡迎入黎吹下水,交換下情報,希望見到各位!
Link: https://t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA
hkcc cgpa 3.18 報左polyu award係咪唔會有interview

你補左咩科?正常都出左

HM同Event

event出咗

你補左咩科?正常都出左

HM同Event

我報HM都出左
有無唔係hkcc既人收到polyu award interview ??
有無唔係hkcc既人收到polyu award interview ??

利申:SPACE

介唔介意講下cgpa幾多?

介唔介意講下cgpa幾多?

3.2 但我有朋友2.9左右都有interview

最易收應有environment

最易收應該environment

社科通常會報social policy 不過聽聞interview問題都幾唔容易下
穩陣就environment同msc啦 親生仔cgpa過2.8基本上都收架啦
踏入70個responses
到依家都仲未有恆管interview是咪代表無望啦
到依家都仲未有恆管interview是咪代表無望啦

我friend直出offer.
3.0x marketing直出 conditional 2.8

都得 只不過有make up course 睇下你有冇興趣啦
不過social science通常都係報social policy
有無人in 過cie Psy
收到 PolyU Award Hotel Man Interview 想問有冇巴打in過 大慨會問問
收到 PolyU Award Hotel Man Interview 想問有冇巴打in過 大慨會問
報左bu cie既bcw
但而家比人放左去waiting list
係咪連interview既機會都冇嫁喇

仲有無報cie其他科?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞