17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
珠海係咪唔收year3 entry

新聞話收

但係網上申請個到
唔見有得簡三年級入學

新聞話收

但係網上申請個到
唔見有得簡三年級入學

https://www.chuhai.edu.hk/zh-hant/%E5%89%AF%E5%AD%B8%E5%A3%AB-%E9%AB%98%E7%B4%9A%E6%96%87%E6%86%91%E6%8C%81%E6%9C%89%E4%BA%BA 呢度?

但係我入唔到去 幫唔到你SOR

新聞話收

但係網上申請個到
唔見有得簡三年級入學

我諗見你有asso / hd cert就應該得
幫人問,bu cie之前比左offer佢,冇accept到
7月仲可唔可以食回頭草?
定已經唔會考慮

應該5會再考慮,可以打電話去問下
有無人知ou 第三輪 幾時面試?
定已經唔會考慮

謝謝你
有冇人知poly award top up 新個個fin tech 派晒offer未?
會唔會等到n手飯?
利伸 唔過3
定已經唔會考慮

5你老…
乖啦打番唔啦 速成都係口口姐
OU chinese writing test考咩多
依家得恒管yr2 新傳offer係手 唔知讀唔讀好
利申社科人
依家得恒管yr2 新傳offer係手 唔知讀唔讀好
利申社科人

咩GPA

做咩呀

做咩呀

有offer但有科炒左要重讀

未出GPA好撚驚

做咩呀

你睇下暑sem補唔補得番先囉
補唔番就睇下可唔可以求情…
如果上面兩個方法無效 咁…唯有下年再報
我都真係識人最後一個sem炒左科
請問poly pt Bem同city pt Cem 出左offer未

做咩呀

你睇下暑sem補唔補得番先囉
補唔番就睇下可唔可以求情…
如果上面兩個方法無效 咁…唯有下年再報
我都真係識人最後一個sem炒左科

Thx 絲打
Btw試過曬了

fail你個prof點講?? 你求情果陣
見Scope 免報名費 報左parttime degree
過三日收email要比$5000
連面試都無
正唔正常?
利申:在職人士 所以讀唔到full time
突發 OU出左yr2 offer俾我
不過會放走 等好心人接收
見Scope 免報名費 報左parttime degree
過三日收email要比$5000
連面試都無
正唔正常?
利申:在職人士 所以讀唔到full time

介唔介意講下係咩programme?
如果連面試都冇 我諗係因為收唔夠人 所以可以直接出俾你掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞