17-18學年 TOP-UP, SF, 非八大專區2

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
岩岩收到offer
但學費好貴

記得填翻資料啦 你收到咩offer?
岩岩收到offer
但學費好貴

Environment and Resources Management
猶疑緊要唔要
岩岩收到offer
但學費好貴

Environment and Resources Management
猶疑緊要唔要

收過offer都幫手填
然後去CIE帖問下師兄
有無巴絲in過SPEED既MARKETING AND DIGITAL STRATEGY
ou adv派左未 有啲淆

你咩科? 我ou 社科派左

Creative Advertising and Media Design

我係3月尾in push

我3月尾報 仲未出interview 仲以為個system死左

我3月頭報 20定唔知21先叫我月尾in啊

咦…應該就出啦喎…
我3月22號online報 應該差唔多了
謝謝
報左CIE 連interview都無聲氣

巴打gpa幾多?
第2round 都就開始

CIE 上年拖到八月先比offer邊緣人
結果收唔滿(因為人地已經交左錢去第二間

其實ugc果邊搞好晒,SF都唔少位多出黎

利申:cie lecturer 咁同我講

Btw, 2nd round應該對外既⋯
CIE親生仔要攞都攞曬 (deposit可tran去BU UGC)

巴打你咁講 係咪如果cie收左你
之後bu 比個offer你 咁留位費幾可以tran過去bu度?
剩係cie先可以咁做?

巴打gpa幾多?

CIE親生仔要攞都攞曬 (deposit可tran去BU UGC)

之後bu 比個offer你 咁留位費幾可以tran過去bu度?
剩係cie先可以咁做?

係,無錯
但唔清楚係唔係 淨係cie得

Creative Advertising and Media Design

push
基本上所有SF+top up都排哂offer
係咪Bucie最好?
基本上所有SF+top up都派哂offer
係咪Bucie最好?
收到city BIT offer

麻煩幫手填一填form
頂置
基本上所有SF+top up都排哂offer
係咪Bucie最好?

有round 2, 但可能等耐啲出offer

巴打gpa幾多?

剩係cie先可以咁做?

係,無錯
但唔清楚係唔係 淨係cie得

巴打可唔可以幫手問下係咪其他cc都得?
唔該你阿

麻煩幫手填一填form
頂置

打左
想問下Ou translation 同 社會經濟出左offer未

麻煩幫手填一填form
頂置

打左

唔該曬
有bucie yr3 hr 同癢管yr2 management
點排好 reject左speed
有bucie yr3 hr 同癢管yr2 management

幫手填下form
BUCIE for sure

Bucie=Bu
HSMC=HSMC
聽聞scope只要有一科要re exam/assignment就已經冇左個hons係咪真

又見啦 未有offer嘅ou adv同伴
依家呢到有幾多個巴絲打係有CIE Liberal and Cultural Studies offer?
依家呢到有幾多個巴絲打係有CIE Liberal and Cultural Studies offer?

我個frd 收左了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞